Takaisin Tiedotteet -sivulle


6.8.2018 Irwin Goodman -instituutti tiedottaa:

Irwinin elämää kotinurkilla teatterin ja jamien muodossa
Viimeinen laulu -musiikkinäytelmä Tampereen Komediateatterissa, Irwin-bileet Lautsiassa ja Irwin-jamit Lavajärvellä

Viimeinen laulu -näytelmä vielä kerran ja nyt Tampereella Komediateatterin isolla lavalla 22.8., 23.8. ja 26.8., sekä Irwin-bileet Lautsiassa 11.8. ja Irwin-jamit Lavajärven Päilölässä 8.9.

Viime kesän musiikkinäytelmä Viimeinen laulu oli menestys Hämeenkyrössä Heiskan kesäteatterissa - kansa vaati sitten lisää! Näytöksiä on ollut tänä kesänä kymmenkunta Hämeenkyrössä ja nyt siis vielä kolme näytöstä Tampereella Komediateatterissa. Lavalle nousee se hieman tuntemattomampi Irwin - ja naiset hänen takaa. Nyt tarinat nähdään Riitan näkökulmasta, hyvä pointti. Katso edellisten tiedotteista lisätietoja, lipuista ja muista!

Irwin-bileet Hämeenlinnan Lautsiassa 11.8.2018

Hämeenlinnan Hauholla, Lautsiassa on Irwin-bileet, esiintymässä Pastori Pohjalainen Taxi & Driver's. Liput vain 8 euroa, ja lisätietoa: www.lautsia.fi

Valtakunnalliset Irwin-jamit jälleen Lavajärvellä 8.9.2018

Vuodesta 1991 tanssitut Irwin-jamit saavat tänä vuonna lavalleen todellisen supertähden, Irwinin aikalaisen, Matti Eskon. Hän aloitti uransa jo 1960-luvulla ja tuli tutuksi mm. monissa Syksyn sävel -kipailuissa, varsinainen megahitti, Rekkamies ilmestyi 1980-luvulla, sen jälkeen se on kuulunut monipuolisen artistin keikkaohjelmistoon vakinumerona. Vast'ikään Matti Eskolta julkaistiin Topi Salmen Turenki-records -merkillä menestykäs albumi Järvenpää-Kauriala, siitä tuli konkarille Iskelmä-Emma! Rouhea ja elämänmakuinen kantripohja istuu artistille luonnostaan, ja se maistuu myös suurelle yleisölle. Matti Esko esiintyy Jameissa Retee-Goodman -yhtyeen kanssa, joka on monivuotinen jamittelija näissäkin karkeloissa ja esiintynyt muualla Matti Eskon kanssa jo useasti. Näillä onkin oma erityisen hyvä kombinaationsa, pojilta luontuu Matti Eskon kovimmat biisit ja vastaavasti Retee-Goodmanin poikien kanssa Matti Esko intoutuu myös laulamaan muutaman suuren Irwin-hitinkin.Irwin-kansan, sen syvien kansanrivien suosikki on Kadun Kaswatti. Vuosikymmeniä Irwinin musiikkia kovalla otteella vetäneet tamperelaisäijät ovat jälleen tänä vuonna jameissa mukana. Niin ikään takavuosien vakikalustoon kuuluva Rentun ruusut -yhtye on jälleen mukana. Yhtyeen paluu on tervetullut, ja tanssikansa kiittää! Paikallisen bändin ohjelmistoon kuuluu niin Irwinin musiikkia kuin ihan puhdasta tanssimusiikkiakin. Jameissa nähdään myös yllätysesintyjiä ja siellä on myös Irwin-karaooke kilpailuineen! Monenlaista mukavaa on tiedossa lavajärvellä lauantaina 8.9. Tervetuloa sanoo Lavajärven maamiesseura.

Majoitusta jamien aikaan ja muutenkin, jopa ihan jamipaikan välittömässä läheisyydessä

Nyt voi yöpyä myös Lavajärvellä! Kaiken kansan tiedossa on, että Kyröskoskella on motelli, josta saa huoneita, samoin Viljakkalan Haverissa on mökkejä jonkin verran tarjolla, näiden lisäksi on uutena kohteena Lavajärvellä Kahilan vierastalo (Komintie 650). Talon ensimmäinen kerros on vieraskäytössä, kolme makuuhuonetta, tupa ja keittiö. Kaksi vessaa (toinen pesuhuoneessa), puulämmitteinen sauna.
Iso makuuhuone jossa parisänky ja levitettävä sohva 60€ / yö
Keskikokoinen makuuhuone jossa parisänky ja pinnasänky 50€ / yö
Pieni makuuhuone jossa parisänky 140cm leveä 40€ / yö
Koko kerros 140€ / yö
Hintaan sisältyy liinavaatteet
Aamiaisen voi tilata erikseen 5€ / hlö. Se toimitetaan keittiön jääkaappiin valmiiksi.

Yhteystiedot:
Raija Mäensivu p.+358 503518384 raija.maensivu@luontomummo.com
Raimo Mäensivu p. +358 407257611 raimo.maensivu@gmail.com

6.8.2018 Finland