Takaisin arkistoon

Irwin-klubin hajasijoitus-bileet eri puolilla Suomea säännöllisesti!

IRWIN-KARNEVAALIA KUOPIOSSA 21. - 22. HUHTIKUUTA 2006

Irwin-klubilaisten kokoontumisajot suuntautuivat keväällä Savoon. Kuopiossa huhtikuussa juhlittiin Irwinin nimissä kaksi päivää Irwin-karnevaaleilla, maan ehkä kaikkein kovimpien Irwin-bändien kukin omalla erikoisella tavallaan vauhdittaessa menoa! Perjantain Irwin karaokekilpailun karsinnat aloittivat ohjelman, laulajia arvioi arvovaltainen raati (joka vaihdettiin lauantain loppukilpailuun, ihan vain ettei ennakkosuosikkeja pääsisi syntymään...), perjantaina paikalla oli myös virkavalta rennoissa tunnelmissa: poliisien Pamppu Boys' orkesteri antoi hyvät alkuvauhdit illan karkeloille. Muutenkin virkavallan edustajia oli kerrankin paikalla riittävästi - tosin vapaa-ajan tunnelmissa! Juhlakansa sai juhlia rauhassa ja turvallisesti. Kansa ja poliisimiehet viihtyivät itse asiassa oikeinkin erinomaisen hyvin samoissa bileissä! Siipiveikkojen Irwin-Show oli Pamppu-shown jälkeen vuorossa, jonka jälkeen iltaa entisestään kohotteli Ari Goodman yhtyeineen.

Lauantaina päivä aloitettiin klubikokouksella, jonka jälkeen siirryttiin joukolla muikkulounaalle, aitoon kuopiolaiseen tapaan.

Bileet alkoivat lauantainakin taas Irwin-karaokella, loppukilpailussa kisasivat perjantaina jatkoon päässeet laulajat - niistä vain kaksi oli paikalla lauantaina... Näin saatiin sekä mies- että naissarjan voittajat hienosti selville - taso oli siitä huolimatta ihan mukava. Paikallinen nuorten naisten ryhmä Young Ladies aloitti illan elävänmusiikin osuuden; musiikillisen matkansa Irwinin musiikin maailmassa. Tytöt lauloivat ja soittivat Irwinin musiikkia aidolla otteella, Maailma on kaunis. TexMex miehet. Sundqvist-Järvenpää laittoivat seuraavaksi tossuihin vipinää, jonka jälkeen on Irwinin Lasten vuoro. Irwinin Lapset innostivat koko juhlakansan mukaan laulamaan ja tanssimaan. Ari Goodman illan viimeisenä esiintyjänä jatkoi yleisön tanssittamista: Tango Kauhajoen kasinolla soi!!

"Kuopioon kannatti saapua", painotti kaukaa Etelä-Karjalasta, Imatralta saapunut Irwin-klubilainen Jari. Irwin-klubilaisten huutoon oli vastattu, klubikokoontuminen järjestettiin kuopiolaisten kanssa keskelle Suomea, jonne kaikkien oli keskimäärin yhtä hyvä tulla. Edustettuina oli niin Kuusamo, kuin Varsinais-Suomi, Pohjois-Pohjanmaa ja mainittu kaakkoisempikin Suomi. Hyvä Suomi, hyvä me!! Myös tulevina talvina ja kevätaikoina klubikokoontumisia järjestetään erilaisin pippaloin eri puolille kaunista maatamme.

Irwin-klubin tiedotus
Kaikki Irwin-klubia koskevat tiedustelut; info@irwingoodman.com tai puheenjohtajalle suoraan:
ari.g.lahti@.gmail.com
Puheenjohtajan palsta edelleen:
www.arilahti.com
041-535 9090


Sivun ylälaitaan