Takaisin tiedotteet -sivulle

Irwin-Bileet myytävänä!!!


Pyydä tarjous! Katso video (comin soon)

Irwin-Bileet myydään ja klubikokoontuminen samaan hintaan!

Koko illan show’t kaikkine ohjelmineen, meidän kulloinkin paras Goodman House Bandimme ja useita solisteja, kilpailuja yleisölle yms.

Ohjelma ja äänentoisto pakettina edullisesti - Tähän pakettiin sisältyy kaikki, myös runsaat yleisöpalkinnot. Ravintolalle annetaan lasku / kirjoitetaan arvonlisäverollinen kuitti. Hinta on yhdeltä korkealuokkaiselta bändiltä. Nimiartisti voidaan yhteistyötahojen kanssa sovittaa pakettiin jos teillä kiinnostusta, tarjous siitä tehdään heti. Ja kun ajankohta on saatu määritellyksi voidaan katsoa ketä voidaan liittää mukaan. Toisen bändin mahdollisuus on aina myös olemassa, lisäbändien ja nimiartistin osalta hinta voidaan neuvotella tapauskohtaisesti, haarukka on laaja.

Paikalle kutsutaan satoja Irwin-faneja, joista aina runsas joukko Irwin-kansalaista eri puolilta Suomea lähtee paikalle. Usein samalla pidetään Irwin Goodman ry:n kokous ja siten tapauksia voidaan pitää myös ”virallisina kokoontumisajoina”.

Ravintolalta pyydetään myös tarjous ruokailusta, paikalle saapuvien Irwin-klubin jäsenten ruokailu suunnataan suoraan samaan ravintolaan. Majoituspalveluista pyydetään hyvät vinkit ja muutenkin tehdään kokonaisvaltaista yhteistyötä, niin paljon kaikilla eri sektoreilla kuin se vain on mahdollista.

Järjestelyt ja tiedotus tehdään viimisen päälle ammattivoimin ja mainosmateriaalia tulee runsaasti hyvissä ajoin ravintolan / talon / lavan käyttöön.

Ari G Lahti 040 584 0857
tai sähköpostitse:
ari.g.lahti@gmail.com
www.arilahti.com


ja: info@irwingoodman.com
www.irwingoodman.com


13:31 2.4.2007

Sivun ylälaitaan