Takaisin tiedotteet-sivulle

Irwin70 2013 - helmikuun 8. ja 9.
Vain elämää... -tapahtuma helmikuun helteillä Valkeakosken Waltikassa


Vain elämää -tapahtumassa helmikuun 8. ja 9. Valkeakosken Waltikassa tarjoillaan lämmikettä talven koleuteen ja pimeyteen. Värikäs musiikki- ja show-pitoinen viikonloppu alkaa heti vauhdikkaasti perjantaina klo 20 alkaen uudistuneessa ravintola Scettrossa, lämpöisissä ”etelänloma” tunnelmissa. Las Palmas –illassa lava on täynnä toinen toistaan mielenkiintoisempia esiintyjiä, leppoissaa ja vauhdikastakin ohjelmaa on luvassa koko illaksi. Mukana jo näissä lämmittelybileissä on ainakin Seppo Tammilehto, pitkänlinjan suomalaisen kevyenmusiikin mies, sekä nuori ja lupaava Hammerberg-yhtye, lisäksi illan aikana esiintyy pariin otteeseen Ari G Lahti yhtyeineen, perjantain tapahtumalavalla on luvassa muutamia mielenkiintoisia vierailijoita. Seuraavan päivän revyy-ilta saa taatusti kunnon lämmittelyn tästä showsta, jonne liputkin ovat vain 5 euroa.

Lauantain pääohjelma on monessa yhteydessä kiitetty ohjelmakokonaisuus. Irwinismin nykyilmiöistä upein on eittämättä Irwin-revyy, suomalaisen viihdetarjonnan värikkäämmästä päästä oleva tyylikäs musiikki-iloittelu, joka on parhaimmillaan juuri tyylikkäänä dinnershow’na. Irwin-revyy on kiertänyt maata menestyksekkäästi jo puolitoista vuotta ja Irwinin juhlavuotena 2013 revyyn huipennus, ja se tapahtuu Irwin-klubin Vain elämää -viikonloppuna, jolloin on tosiaankin tarjolla tasokasta irwinismiä koko iso hotelli täynnä kaksi päivää.Helmikuun helteillä saadaan Waltikassa kokea värikkäät bileet, karnevaalit brasilialaissakin jäävät näiden varjoon. Jos perjantai-illassa koetaan monipuolista tarjontaa, sitä tarjoaa myös Irwin-revyy, mukana on suuri joukko viihdealan ammattilaisia ja vankka tietämys Irwin Goodmanin urasta ja elämästä. Revyyn soitannollisesta puolesta vastaa Masi Luoman Kieltolaki-orkesteri. Bändin vetäjästä pitänee mainita sellainen mielenkiintoinen yksityiskohta, että kaikki mahdolliset musiikkikuviot lähes nähnyt Masi Luoma on myös kolminkertainen Syksyn sävel -voittaja. Hän on nimittäin mies joka on Mikko Alatalon kanssa käynyt ne kisat voittamassa – yhteen aikaan lähes joka vuosi. Masi Luoma on monivuotinen Mikko Alatalon kapellimestari. Nykyisin hän mm. johtaa Irwin-revyy esitysten musiikkiosuudet.

Kieltolaki-orkesterin lisäksi lavalla nähdään 4 huippuluokan näyttelijä-laulajaa ja kaksi taustalaulaja-tanssijaa. Taustajoukoissa paikalla on myös useampi ammatti-ihminen. Tästä kokonaisuudesta koostuu viihdyttävä kokoillan show. Erityisen hyvän ruokamenyyn lisäksi on siis luvassa korkeatasoista ohjelmaa, yhdistelmä ei ole ollenkaan hassumpi.

Irwin-revyyn on ohjannut ja käsikirjoittanut Seppo Tammilehto. Tammilehdon lisäksi lavalla on muutakin vahvaa karriääriä viihdetaivaan huipulta. Seitsemän Seinähullua -bändin alkuperäisempää osastoa, maanmainio trumpetisti-näyttelijä-laulaja, Pekka "Pablo" Seppä, töräyttelee hyvät murjaisut niin suustaan kuin trumpetistaankin. Myös Lempäälän lahja Suomen musiikki- ja teatterielämälle, Jari Hankela, onnistuu vaativassa Irwinin roolissaan mainiosti sekä vastaavasti vastanäyttelijänä (ja verovirkailijana jne) esiintyvä Suomi-viihteen lahja Valkeakoskelta, Titi Kruus, onnistuu laaja-alaisuudellaan todella hienosti. Mainiot taustalaulaja-tanssijat, Vilma Tammilehto ja Elina Hirvonen kruunaavat shown hyvin soivilla lauluosuuksillaan, reippaalla tanssillaan, elinvoimaisuudellaan. Masi Luoman Kieltolaki-orkesterissa Masin lisäksi soittavat Esa Teponoja, Mika Sinisalo ja Juha Järvinen. On varmaa että tapahtumassa nähdään paitsi monipuolista otantaa Irwinin musiikkiarsenaalista. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä Irwin Revyystä huippuversio, tämän jälkeen se alkaakin jäämään historiaan – muita haasteita lahjakkaille ammattilaisille on luvassa, onhan Revyy kierroksensa, ja jalostumisprosessinsa läpi käynyt. Viikonlopussa on todella paljon koettavaa, myös Revyyn aiemmin nähneille! Revyyn illalliskortti, korkeatasoinen ruoka ja ohjelma 35 euroa. Revyyn voi nauttia myös ilman ruokaa, alkaen klo 21, ohjelman hinta 20 euroa. Liput kummankin illan osalta myydään niin ovelta kuin ennakostakin (Waltikka), ja erityisesti revyyn kohdalla kannattaa liput hankkia ennakkoon.

Pääsyliput ja hotellihuoneet voi varata (kysy tapahtuman erikoishinnoitellut hotellipaketit): www.valkeakosken-waltikka.fi

Lisätietoa Irwin-klubista, irwinismistä, Vexistä ja Irwinistä: www.irwingoodman.com

Irwin-klubin tiedote 12.1.2013


Irwin-klubista ja tapahtumasta voi tiedustella:

Irwin-klubi
siht. Anne Mäki-Kauppila
Email: gposti.anne@gmail.com