Takaisin tiedotteet -sivulle

Irwin-festivaalin Irwin-klubitapaaminen (sisältää nopean vuosikokouksen) perjantaina klo 17 alkaen
Irwin Goodman ry:n tiedote 13.7.2007

Irwin-festivaalin yhteydessä perjantaina 27.7. Irwin-klubin kokoontuminen Viinivintillä ja Hämeenkaaressa Irwin-klubin-infopisteellä koko illan ajan toimintaa.

Irwin-klubin kokoontuminen on siis perjantaina 27.7. klo 17.00 alkaen Viinivintillä (Verkatehtaalla - Viipurintie 4). Vain jäsenille (vapaa pääsy tietenkin – tarjoilua!). Pääsyvaatimuksena Irwin-klubin jäsenyys, tai jäseneksi liittyminen. Ennakkoilmoittautuminen on sisään pääsyn tae (ne tarjoilut ja oma istumapaikka). Viesti vaan sähköpostiin perjantaihin klo 12.00 mennessä!info@irwingoodman.com.

Tilaisuus on vapaamuotoinen, vaikka paikka onkin viimeisen päälle... (www.viinivintti.fi) Kokoontuminen on samalla Irwin-klubi, Irwin Goodman ry:n vuosikokouksen jatko, jossa käsitellään varsinaisesta kokouksesta jäänyt yksi byrokraattinen seikka, muuten sitten höpötellään niitä näitä, lähinnä idolistamme Irwin Goodmanista, sekä vaikkapa irwinismin nykytilasta. Siitä sitten lähdetään Hämeenkaareen jo alkuillasta... Tilaisuus kestää noin vartin yli kuuteen. G-lehdessä ennakkotietona ilmoitettu aika oli klo 18. alkaen, johtuen siitä syystä, että siinä vaiheessa festari-ohjelma oli meille ilmoitettu alkavaksi klo 19. Aikaistimme siis kokouksen alkua tunnilla, että ehdimme rauhassa istumaan Irwinin synnyinkaupungin sydämessä, ennen karkeloiden alkamista.

Valtakunnallisella Irwin-klubilla on infopiste ja kokoontumiset festareiden aikana. Nyt on erinomainen tilaisuus jokaisen aiheesta kiinnostuneen liittyä maamme nopeimmin kasvavaan musiikki- ja elämäntapaseuraan! Liittyminen joko pankin kautta (KATSO OHJE VERKKOSIVUILTAMME!) tai paikan päällä klubi-tapaamisessa ja vaihtoehtoisesti bileiden aikana Hämeenkaaren klubi-infossa. Irwin-klubi, Irwin Goodman ry ottaa uusia jäseniä vastaan kaiken aikaa näillä hyväksi todetuilla tavoilla. Liikenteessä on yleensäkin lukuisia klubista kiinnostuneita ihmisiä, liittyminen vaan helposti jää, jos tee sitä NYT. Irwin-festivaalin järjestää hämeenlinnalainen Irwin ry, jonka kanssa valtakunnallinen Irwin-klubi, Irwin Goodman ry on tiiviissä yhteistyössä. Tapahtumasta lisätietoja: www.irwin-festivaali.net Irwin Goodman -instituutin ja Irwin-klubin (Irwin Goodman ry) toiminnasta lisätietoa: www.irwingoodman.com

Tervetuloa reteeseen tapaamiseen! Irwin-klubi, Irwin Goodman ry:n hallitus 13.7.2007

www.irwingoodman.com


13:00 25.6.2007

Sivun ylälaitaan