Takaisin tiedotteet -sivulle

Ei trendivaihtelua
Irwinismi on ikuista ja Irwin on aina ykkönen

Irwinismi on tapa elää. Huomattavan laaja joukko suomalaisia kannattaa reteitä, aitoja elämänarvoja! Tästä on osoituksena useat tapahtumat eri puolella maata ympäri vuoden ja ennen kaikkea niiden runas yleisö, lukuisat ja monelaiset ihmiset. Irwinin karkeloihin kaikki ovat tervetulleita! Vast ikään Tampereella State-teatterissa juhlittiin taas Irwin-revyytä ja pian on Helsingissä Ikuisen kapinallisen uusintaesitykset jne. Koko joukko cover-bändejä ja -artisteja pitää Irwinin lippua liehumassa. Irwin-kansa kokoontuu tapahtumissa, tienpäällä ja Facebookissa (Irwin-klubi, Irwin Goodman ry).

Juhlavuosi jatkuu – mutta vain vuoden kerrallaan

Irwinismin 50 vuotta juhlitaan vähän reilu vuosi, syksystä 2015 syksyyn 2016. Yksi vuosi, ei kalenterivuosi vaan ns. vuodenpäivät. Erityisiä tapahtumia on kesällä ja pitkälle syksyyn - näistä kaikista saadaan lisäinfoa kunhan kaikki palikat alkavat olla paikoillaan. Pelkästään ei siis olla juhlimassa, vaan myös tekemässä kovaa työtä, irwinismin työtä. Tapahtumien järjestäminen vaatii paljon esityötä, varsinaiset tapahtumapäivien rulianssit on sitten jo toinen juttu, se on sekä rankkaa että hauskaa. Puolivuosisataa irwinismiä -teema sisältää paljon musiikkia ja muuta viihdettä. Musiikki- ja elämäntapaliikkeemme on vahvasti läsnä tässä kaikessa. Tätä kaikkea ei tehtäisi, ellei Irwin Goodman, Antti Hammarberg, olisi Vexi Salmen kanssa tehnyt valtavaa laulukokoelmaansa ja viitoittanut tietä niin voimakkaasti kuin tekivät.

Irwin = nro 1

Tästä on niin sanotusti hyvä jatkaa! Irwin-klubin ympärillä on kuhinaa. Kyse on tuhansista ihmisistä. Tapahtumiin ja keikoille osallistuu laajasti eri ikä- ja väestöryhmistä Irwinin musiikista ja tarinasta kiinnostuneita ihmisiä. IrwinGoodman.com sivustoa lukee tuhannet ihmiset, vasta jokin aika sitten perustetussa Irwin-klubin Facebook-ryhmässä on jo yli 1500 jäsentä. Yhdistyksellä on virallisia jäseniä "vain" muutamia satoja. Haluttuun G-lehden lukijapiiriin mahtuu siis lisää ydintiedosta kiinnostuneita: Irwin Goodman ry:n jäseneksi kannattaa liittyä, edut ovat sitä luokkaa, että parinkympin jäsenmaksu tulee kuitatuksi vuodessa komeasti. Lukuisat edut alennuksineen ovat tietenkin vain lisämaustetta, oma arvonsa on olla kunniakkaan yhdityksen jäsen, lisäksi tällä juhlakaudella kaikki jäsenet saavat erityisen Irwinismi50v-lahjan. Yhdistyksen kruununjalokivi, G-lehti, ilmestyy 4 kertaa lukuvuodessa, siinä julkaistaan paljon juttuja Irwinistä ja ilmiöistä, mitä ei voi lukea mistään muualta jne. Vastaavasti Facebook-ryhmässä jaetaan materiaalia ja infoa jota ei saa mistään muualta. Tervetuloa toimintaan ja humuun mukaan!

Irwin Goodman ry:n tiedotus 19.4.2016