Takaisin tiedotteet -sivulle

Irwin-ohjelmia keväällä ja kesällä 2017 (päivitetty 18.5.2017)
Irwiniä monessa muodossa ja hyvässä seurassa - irwinismiä livenä

Kevään iloittelut jatkuu: Tiukkaa Irwin-settiä 20.5.2017 Retee Goodman. Paikassa Kruuna ja Klaava, Akaa, Toijala Irwin-klubilaisille etuja, tiedustelut: glehti@gmail.com


Riemua ja rattoa - sitä Retee-Goodman -yhtye tarjoaa kaikille hyvin laaja-alaisesti!

Ari G Lahden nykyinen ammattitason Retee-Goodman -bändi on tarjonnut yleisölle riemua ja rattoa jo useamman vuoden ajan. Kokoonpanoon kuuluu kitaristi-solisti Lahden lisäksi Juke Koskelainen (basso), Tape Koutonen (rummut) ja Eetu Tiainen (kitara ja laulu).

Suomalaisten tuntojen tulkintaa suurella sydämellä ja porukalla!

Nyt on tarjolla korkealuokkaista Suomi-viihdettä - ja paljon! Suurimmat suomalaiset lauluntekijä-laulajat lähihistoriasta ovat keskiössä. Rakastetuimmat laulut ja otatanta hienoimpia harvinaisuuksia osaavien tulkitsioiden esittämänä. Kolme isoa - sukellus suomalaiseen sielunmaisemaan, Juice, Junnu & Irwin - hyväntekeväisyyskonsertti, Tampere Frenckell 26.5. Tampereen Lastenklinkan hyväksi. Alojensa parhaita; yhtyeet 4 Wattia ja Retee-Goodman, sekä Tampereen pelastuslaitoksen palomiesten kuoro Tulikukot.


4 W Juha Watt Vainon jäljillä


Tulikukot Juicen jäljillä, ja nyt Irwinin ja Junnunkin!


Retee-Goodman -yhtye Irwinin ja Emilin jäljillä

Kesän tapahtumakokoomaa jatketaan: Heiskan kesäteatteri: Viimeinen laulu, Irwinin herkimmät soinnut

Hämeenkyrössä Irwinin musiikkinäytelmä kesällä, ensi-ilta 27.6. Lisätietoa Heiskan kesäteatteri. Irwin-klubilaisille klubietutiedustelut: glehti@gmail.com

Valkeakosken kesäteatterin näyttämö: Yhteislauluissa Irwinin hienoimmat laulut

Valkeakoskella, Suomen kauneimman kesäteatterin lavalla saadaan nauttia heinäkuisena sunnuntaina 9.7.klo 18.30 alkaen otanta Irwinin hienoimmista lauluista Ari Goodmanin ja Juhani "IsoJ" Fredriksonin johdolla. Ari G.n musiikillisen alustuksen jälkeen on yhteislaulujen vuoro. Silloin raikaa Apiannimessä Irwin Goodmanin ja Emil von Reteen rallit täysillä! Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Irwin Goodman ry:n tiedote 18.5.2017