Takaisin tiedotteet -sivulle

Irwin-ohjelmaa loppukesällä ja syksyllä 2017 (IG-tiedote 11.8.2017)
Irwiniä Suomen suvessa - ja syksyssä, Retee kauppa postimaksuton

Uusimman Goodman-lehden numerossa paljon uusia ja vanhoja uutisia. Irwin-klubiin kannattaa liittyä jo pelkästään tämän lehtierikoisuuden vuoksi! Tällaista settiä ei muualta löydä! Ohjelmista toki lisätietoa on muuallakin, muun muassa tässä: Ennen alkusyksyn Irwin-jameja teatteria. Kesän Irwin-menestys Hämeenkyrössä, Viimeinen laulu -musiikkinäytelmä sai yhden lisänäytöksen. Vielä ehtii näkemään merkkiteoksen. Irwin, naisten näkökulmasta. Nämä ja paljon muuta, juhlavuoden 2017 (Suomi 100 ja Ryysyranta 50) kunniaksi.

Retee kauppa jätti postimaksut pois! Tustustu Reteen kaupan uutuuksiin ja muuhun tarjontaan! Hyvää kesänjatkoa!

Heiskan kesäteatteri: Viimeinen laulu, Irwinin herkimmät soinnut

Irwinin musiikkinäytelmä on kesällä ollut monasti aivan loppuun myyty, yleisön pyynnöstä lisänäytös lauantaina 12.8. klo 16. Viimeiset näytökset lauantain iltanäytös klo 20, ja vihon viimeinen näytös sunnuntaina 13.8. klo 15. Lisätietoa Heiskan kesäteatteri. Irwin-klubilaisille klubietuhintaan 12 euroa. Voi varata etukäteen. Jäsenkortti esitettävä lippuluukulla. Jäsenkortit jaettu kausien 2016 ja 2017 ensimmäisessä lehdessä. Jos jotain Irwinistä kannattaa nyt vielä katsoa, se on tämä juttu!


Hämeenkyrössä Irwinin musiikkinäytelmä jatkuu vielä hetken Tiedustelut lipuista ja varaukset: kauno.perkiomaki@gmail.com p. 050 554 2412 tai aune.hamadi@heiskary.fi p. 040 484 9361

Irwin-jamit Hämeenkyrön Lavajärvellä 9.9.2017

Perinteiset, valtakunnalliset Irwin-jamit Lavajärven Päivölässä lauantaina 9.9. klo 20 alkaen. Tällöin kuullaan tämän hetken kovimmat Irwin-lataukset: Heiskan kesäteatterin orkesteri ja näyttelijät / kuoro esittää Viimeinen laulu -näytelmän musiikkia, vielä kerran! Kansan syvien rivien tuntojen tulkki, Kadun Kaswatti villitsee kansaa. Alkuillasta on tanssimusiikkia, josta vastaa Irwin-jamit -houseband. Mukana on myös Irwinin luottomuusikon, Ari Goodmanin yhtye, Retee-Goodman, joka on huippuvedossa ja vetää Irwin Goodmanin ja Emil von Reteen rallit tyylikkäästi ja svengaavasti! Luvassa on lisäksi yllätysesiintyjiä. Tervetuloa mukaan kaikki Irwin ystävät!

Irwin-jamit 9.9. Paikasta lisätietoa; Lavajärven Päivölä.

Irwin Goodman ry:n tiedote 11.8.2017