Takaisin tiedotteet -sivulle

Irwin Goodman ry:n -tiedote

Irwin Weekend 2018, Hämeenlinna:
Irwinin lauantai: Irwin & Vexi -kierros ja iltashow

Irwinin muistoa kunnioitetaan Hämeenlinnassa. Vuosi sitten juhlittu ensimmäinen Irwin Goodman weekend saa jatkoa. Nyt tapahtumaa keskitetään, ja ohjelmatarjonnan kirjoa lisätään, mutta tunnelmaa tiivistetään. Kirkon molemmin puolin tapahtuu, lauantaipäivälle ja illalle omat kuvionsa.

Tänä vuonna kevät siis aloitetaan reteimmällä mahdollisella tavalla. Tunnelma tiivistyy jo Työmiehen perjantaina ja nyt myös Hämeenlinnan katukuvassa seuraavana päivänä, jolloin vietetään Irwinin ja Vexin lauantaita. Päivän ohjelmaan kuuluu muun muassa Irwin & Vexi -kierrosta, Surutonta nuoruusaikaa, Hämeen oppaiden järjestämänä. Tutuksi tulevat poikien kujeet ja seikkailut Hämeenlinnassa. Kierroksen kesto on n. 1 tunti (osallistumismaksu n. 5 €, aikataulut ym. tarkentuu piakkoin). Päivällä on muutakin toimintaa keskustassa, ja päivä huipentuu illalla aiheen mukaiseen musiikkiantiin Alberin kellarissa. Ohjelmatiedot täsmentyvät myös perjantai-illan osalta seuraavassa tiedotteessa.

Koko ohjelma julkaistaan lähipäivinä. Tämä ennakkotieto kauempaa tuleville, että voivat järjestellä kulkunsa ja majoituksensa. Tapahtuman majoitustarjous löytyy tässä tiedotteessa hieman alempana!

Viime vuoden tapahtumasta saamastamme palautetteesta olemme kehittäneet tämän vuoden tapahtumaa yleisön viihtyvyyden parantamiseksi entisestään. Nyt tiivistetään tunnelmaa ja ohjelmaa, samalla rauhoitetaan tapahtuma-aluetta hieman pienemmäksi.

HÄMEENLINNAAN SIIS HUHTIKUUSSA!

Päivämäärä ylös ja hotelli varaukseen! Taas rentoa menoa perjantai-illasta lauantaiyöhön. Varaa huhtikuun ensimmäinen viikonloppu aidolle suomalaiselle musiikille, rennolle ilmapiirille ja reilulle meiningille. Irwin-tapahtuman vieraille huonetarjoukset hotelli Emiliassa. Huonevaraukset voi tehdä joko sähköpostilla hotelliemilia@hotelliemilia.fi tai puhelimella 03-612 2106. Reteenä Goodman-tarjouksena korkealaatuinen yhden hengen Standard 75 €/yö ja kahden hengen standard 85 €/yö. (Hinnat sis. aamiaisen). Tarjous on voimassa 21.3. asti ja sen koodi on "Irwin", sopimushintaisia huoneita on vain rajoitettu määrä.

IRWININ PARISSA YMPÄRI VUODEN!

Lisäinfoa saa ensimmäisenä kun liittyy postituslistalle: Irwin-klubin sähköpostiosoite: glehti@gmail.com - Irwin-klubi / Goodman-lehden toimitus. Irwin-klubiin kannattaa nyt liittyä, sillä tässäkin tapahtumssa jäsenyydestä on iloa ja hyötyä. Tule nyt Irwin Goodman ry:n jäseneksi! Tapahtuma on tietenkin kaikin puolin avoin kaikelle kansalle!

Tiedote 23.2.2018 Irwin Goodman ry
Lisätty hotellitietojen ja ohjelmien täsmennystä 27.2. Päivitetty ohjelmatiivistyksen osalta 16.3. "Irwinin lauantai"