Takaisin tiedotteet -sivulle

Irwin Goodman ry:n tiedote 4.6.2016

Irwinismin pää-äänenkannattaja - faneille luvassa Irwin-klubin lahja

Irwin-klubin uusi G-lehti upeana ulos

Irwin-klubiin kannattaa liittyä nyt! Lehtiä putkahtelee entistä värikkäämpänä ja sisältörikkaampana. Irwinismiä50v-lahjapaketti pian jaossa. Liittymiseen ja vanhan jäsenyyden aktivoimiseen löytyy ohjeet löytyy sivun alalaidasta!


G-lehti on lehtien aatelia

Irwinismi on ikuista ja se on tapa elää - liity mukaan Irwinin reteeseen joukkoon! Irwin-klubi, Irwin Goodman ry on nykyirwinismin vahvin vaikuttaja. Lähes 12-vuotisen historiansa aikana yhdistys on järjestänyt jos jonkinlaista toimintaa, julkaissut neljästi vuodessa ilmestyvää G-lehteä, vaikuttanut taustalla asioihin voimaperäisesti jne. Ennen kaikkea yhdistys on kerännyt Irwinin suuret ihailijat, harrastajat, tutkijat, ystävät, artistit jne. tämän hienon ja suuren asian taakse. Irwin ei ole unohtunut! Tästä on osoituksena useat tapahtumat eri puolella maata ympäri vuoden ja niiden runsas yleisö. Irwinin erityislaatuiseen klubiin ja irwinismin tapahtumiin ovat kaikki tervetulleita! Irwin-kansa kokoontuu klubissa, tapahtumissa ja Facebookissa (Irwin-klubi, Irwin Goodman ry).

Irwinismin juhlat jatkuu

Irwinismin 50 vuotta juhlat jatkuu syksyyn 2016. Kesällä tapahtuu parissa paikassa (niistä lisätietoa lähipäivinä) ja syksyllä Irwin-jamit Lavajärvellä taas, tänä vuonna 10.9. Esiintyjinä ainakin Kadun Kaswatti ja Ari Goodman yhtyeineen, sekä vieraileva tähtisolisti, jonka nimi julkaistaan piakkoin. Puolivuosisataa irwinismiä -teema sisältää paljon musiikkia ja muuta viihdettä. Musiikki- ja elämäntapaliikkeemme on vahvasti läsnä tässä kaikessa.

Irwinin oman nimikkolehden uusin numero on ilmestynyt!

Irwinismin todellinen äänenkannattaja on retee G-lehti. Näitä juttuja et muualta pääse lukemaan (aivan oikein, osa on julkaisukelvotonta, mutta meidän sektorissa, ne ovatkin ne parhaat jutut, eikä kyse ole todellakaan mistään törkyjutuista...), myös kuvaharvinaisuuksia on useammassa lehdessä. Samoin kaikki erikoistieto välittyy tämän aviisin kautta Irwin Goodman -instituutin tutkijoilta (ei yliopistotutkijoita, vaan todellisia aiheen tietäjiä, ja varsinkin kansalta kerättyä totuutta!). Lehti ei ole järin paksu, muttatiivistä asiaa se sisältää. Siellä ei sivuja täytetä mainoksilla (niitä ei juurikaan julkaista), eikä väljällä taitolla - no suuria kuvia on välillä, mutta itsetarkoituksellisesti, kuvien ehdoilla, eikä siinä tarkoituksessa, että saadaan lehteä vaan täytetyksi (niin kuin monissa lehdissä nykyisin tapana on..). Kannattaa tustustua: G-lehdessä asia on tärkeimmällä sijalla, sekä tietenkin hersyvä huumori! Ja niitä kumpaakin riittää!

Tule Irwinin reteeseen joukkoon!

Irwin-klubi on Irwin Goodmanin ja Emil von Reteen virallinen fanclub. Toiminta tehostuu nyt ja mukaan tulee tietolähteitä suoraan ytimistä. Klubilla on täysi siunaus irwinismin lähteiltä... IrwinGoodman.com -sivusto uudistuu ja sinne putkahtaa jossain vaiheessa isompi materiaalierä. Vasta vähän aikaa sitten avatussa Irwin-klubin Facebook-ryhmässä on jo lähes 2000 jäsentä. Värikkään ja monisivuisen tietopaketin, reteen G-lehden vuosikerran saa tilattua nyt myös Reteen kaupan kautta (samalla tulee Irwin-klubin jäsenyys, jolla saa yhä laajenevat edut!), sieltä voi hankkia myös G-lehden irtonumeroita. Niistä tulee paremmat esittelyt lähaikoina. Irwin-klubiin ovat tervetulleita kaikki hienon aiheemme ytimistä kiinnostuneet: Irwin Goodman ry:n jäseneksi on hyvä liittyä nyt, muutaman isontuopin hinnalla saa lehdet vuodeksi ja paljon muita etuja. No, edut ja alennukset ovat ekstraa, on upeeta olla kunniakkaan yhdistyksen jäsen, lisäksi ihan kohta on erityinen Irwinismi50v-lahja jaossa, jonka saavat vain viralliset jäsenet, ja lahjapaketteja on rajoitettu määrä. Juhannukseen mennessä kannattaa jäsenasiat hoitaa kuntoon, niin uusien kuin vanhojenkin jäsenten. Tervetuloa joukkoon reteiden!

Irwin Goodman ry:n tiedotus 4.6.2016