Takaisin Tiedotteet -sivulle


Irwin Goodman -instituutti tiedottaa:

Irwinin elämää kotinurkilla teatterin ja jamien muodossa
Viimeinen laulu -musiikkinäytelmä Tampereen Komediateatterissa ja Irwin-jamit Lavajärvellä

Viimeinen laulu -näytelmä vielä kerran ja nyt Tampereella Komediateatterin isolla lavalla 22.8., 23.8. ja 26.8., sekä Irwin-jamit Lavajärven Päilölässä 8.9.

Viime kesän musiikkinäytelmä Viimeinen laulu oli menestys Hämeenkyrössä Heiskan kesäteatterissa - kansa vaati lisää! Näytöksiä on ollut tänä kesänä kymmenkunta Hämeenkyrössä ja nyt siis vielä kolme näytöstä Tampereella Komediateatterissa. Lavalle nousee se hieman tuntemattomampi Irwin - ja naiset hänen takaa. Nyt tarinat katsotaan Riitan näkökulmasta, hyvä pointti. Katso edellisten tiedotteista lisätietoja, lipuista ja muista!

Valtakunnalliset Irwin-jamit jälleen Lavajärvellä 8.9.2018

Vuodesta 1991 tanssitut Irwin-jamit saavat tänäkin vuonna laajan kattauksen tanssimusiikkia ja varsinkin Irwin Goodmanin (tanssittavaa) musiikkia usean esiintyjän voimin. Tänäkin vuonna estradille nousee ainakin yksi maamme eturivin artisteista, jolla on urallaan pohjaa. Aiemmin ilmoitetulle tähtivieraalle, Matti Eskolle tuli este, ja hänet joudutaan korvaamaan toisella artistilla (tieto 31.8.). Useampi korvaava vaihtoehto on nyt pöydällä ja päätös pääesiintyjästä tehdään pikimiten. (Tiedote asiasta viimeistään maanantaina 3.9.)

Jo ensimmäisistä Irwin-jameista lähtien, lähes joka vuosi mukana ollut, irwinin luottomuusikko Ari Goodman on tänä vuonna jälleen antamassa panoksensa mainion Retee-Goodman -yhtyeensä kanssa. Arin laaja-alainen ja ammattitaitoinen bändi osaa tuoda Irwinin musiikin monipuolisuuden esille; vauhdikkuuden, räväkkyyden, svengin, sekä myös sen herkimmät vivahteet. Vuosikymmenten kokemus ja tuntemus ko. musiikkiin näkyy ja kuuluu esityksissä. Irwinin rinnalla lukemattomilla keikoilla omaksuttu oikea syke on ollut mukana kaikkina kolmena vuosikymmenenä Irwin-keikkojen jälkeen. Yhtye solisteineen nauttii laajan yleisön suosiota yli musiikkityylien ja muiden rajojen.

Niin ikään takavuosien vakikalustoon kuulunut Rentun ruusut -yhtye on jälleen mukana. Muutaman vuoden tauko yhtyeen viimeisten keikkojen jälkeen on tehnyt hyvää, soittointo ja vire on taas tallessa. Yhtyeen paluu on tervetullut, ja tanssikansa kiittää! Paikallisen bändin ohjelmistoon kuuluu niin Irwinin musiikkia kuin ihan puhdasta tanssimusiikkiakin.

Syvien kansanrivien suosikki on Kadun Kaswatti. Vuosikymmeniä Irwinin musiikkia kovalla otteella vetäneet tamperelaisäijät ovat taas tänä vuonna jameissa mukana. Kokoonpanovaihdosten jälkeen yhtyeessä yhä hervoton meno päällä. Jameissa nähdään myös yllätysesintyjiä ja siellä on nykyisin ollut myös Irwin-karaooke kilpailuineen! Monenlaista mukavaa on siis tiedossa lavajärvellä lauantaina 8.9. Tervetuloa sanoo Lavajärven maamiesseura.

Majoitusta jamien aikaan ja muutenkin, jopa ihan jamipaikan välittömässä läheisyydessä

Nyt voi yöpyä myös Lavajärvellä! Kaiken kansan tiedossa on, että Kyröskoskella on motelli josta saa huoneita, samoin Viljakkalan Haverissa on mökkejä jonkin verran tarjolla, näiden lisäksi on uutena kohteena Lavajärvellä Kahilan vierastalo (Komintie 650). Talon ensimmäinen kerros on vieraskäytössä, kolme makuuhuonetta, tupa ja keittiö. Kaksi vessaa (toinen pesuhuoneessa), puulämmitteinen sauna.
Iso makuuhuone jossa parisänky ja levitettävä sohva 60€ / yö
Keskikokoinen makuuhuone jossa parisänky ja pinnasänky 50€ / yö
Pieni makuuhuone jossa parisänky 140cm leveä 40€ / yö
Koko kerros 140€ / yö
Hintaan sisältyy liinavaatteet
Aamiaisen voi tilata erikseen 5€ / hlö. Se toimitetaan keittiön jääkaappiin valmiiksi.
Hinnat sisältävät alv:n

Yhteystiedot:
Raija Mäensivu p.+358 503518384 raija.maensivu@luontomummo.com
Raimo Mäensivu p. +358 407257611 raimo.maensivu@gmail.com

6.8.2018 Finland
Päivitetty ohjelmatietoja 31.8.