Takaisin Tiedotteet -sivulle


Irwin Goodman ry tiedottaa:

Goodman-lehti on tulossa!

No, loppuihan se postilakko. Olimme jo varautuneet pitempään lakkoon ja varasuunnitelma Irwin-klubin jäsenlehden, värikkään, elämäntäytteisen Goodman-lehden jakelulle oli jo käynnistymässä. Hyvä että päästään jatkamaan lehtienkin osalta kauden 2019 kuvioita, vieläpä vanhan kunnon Goodman-lehden voimalla, sen alkuperäisessä muodossa. Itseasiassa lehtiä on tulossa samalla useampiakin. Postilakko tuli juuri syksyn lehtien alkamassa putoamaan. Nyt on hyvä aika aktivoida jäsenyytensä, jos ei ole sitä vielä 2019 tehnyt. Ja nyt, kuten aina, on hyvä tulla mukaan Reteeseen seuraan!


Goodman-lehdet Irwin-klubin jäsenille

Irwin-klubi yhteistyössä eri tahojen kanssa tuottaa Goodman-lehteä

Goodman-lehti on Irwin Goodman ry:n aarre jota vaalitaan. Lehden vuosikerran saa jokainen jäsenmaksunsa maksanut virallinen yhdistyksen jäsen.

Nyt kannattaa liittyä jäseneksi / aktivoida jäsenyytensä

Sillä nyt kun liittyy jäseneksi, saa edellisen kauden 2 viimeistä numeroa kaupan päälle (sekä tietenkin 2019 kauden aikaisemman ilmestyneen) ja sen jälkeen loput 2019 kauden numerot niiden ilmestymisviikoilla. Monenlaisia etuja seurassamme! Tule Reteeseen seuraan!

Irwin-klubin liittymisestä ja jäsenyyden aktivoimisesta infoa

29.11.2019 Irwin Goodman ry
Päivitys 31.12.2019 Goodman-lehteä muokattiin pitkittyneen Postilakon aikana digitaaliseen muotoon (varasuunnitelma olisi toteutettu lakon yhä pitkittyessä). Lakon päätyttyä aletiin tehdä paperiversiota, tässä yhteydessä astuivat kuvaan mukaan pienet vaikeudet, jotka sittemmin saatiin voitettua. Lisäksi kolme eri produktiota työllistivät lehden tekijöitä. Lehtiä päätettiin niputtaa ja julkaista enemmän kerralla kauden loppupuolella. Klubin kausi jatkuu tapauskohtaisesti seuravan kalenterivuoden puolelle, nyt on nähtävissä tammikuun puolenvälin paikkeille kausien (2019-2020) vaihdos. Irwin Goodman ry