Takaisin tiedotteet -sivulle

Irwin Goodman ry:n tiedote 14.12.2016

Irwinismin pää-äänenkannattaja uudistuu
Irwin-klubin mukana uudistuu myös G-lehti

Irwin-klubin lehti, Goodman / G -lehti, on kokenut täydellisen muodonmuutoksen. Nuorennusleikkaus olikin jo paikallaan, ollaanhan nyt tekemässä jo lehden 13. vuosikertaa! Valtava määrä lehtiä on jaettu Irwinin tosifaneille jo vuodesta 2004. Tahti sen kun vain kiihtyy. Nyt on tosin jonkin aikaa kärsitty vakavasta resurssipulasta, kun muutama keskeinen käsipari on siirtynyt muihin, vielä haasteellisempiin homiinsa. Uusia voimia ja jäseniä on kuitenkin taas ilmaantunut toimintaan mukaan. Kerhon voimistumisen myötä friskaantui ja uudistui nyt myös tämä lehtierikoisuutemme. Ja olemme kehitystyöhön pääosin erittäin tyytyväisiä. Palautetta kerätään lehtiuudistuksesta ja klubitoiminnasta kummankin sektorin edelleen kehittämiseksi.


Myös G-lehti on uudistunut

Erityisiä Irwin-tapahtumia on muutamia vuosittain eri puolella maatamme. Seuraava tapahtuma, jossa Irwin-klubi on merkittävässä järjestelyvastuussa on Hämeenlinnassa 24. ja 25.2.2017. Asiasta lisäinfoa lähiaikoina. Irwin-klubi, Irwin Goodman ry on nykyirwinismin vahvin vaikuttaja. Irwin-klubi kerää Irwinin suuret ihailijat, harrastajat, tutkijat, ystävät, artistit jne. tämän hienon ja suuren asian ympärille. Irwinin erityislaatuiseen klubiin ja irwinismin tapahtumiin ovat kaikki tervetulleita!

Kohta taas on joulu, ja kohta sen jälkeen alkaa taas tapahtua

Itsenäisyytemme juhlavuoden kunniaksi järjestetään erityisiä tapahtumia vuonna 2017 myös Irwin Goodman ry:n toimesta. Suomi täyttää 100 vuotta. Irwinismi on riehunut maassa siitä ajasta jo yli puolet; reilut 51 vuotta. Jo senkin vuoksi tuo isompi tapahtuma on tulossa Hämeenlinnaan helmikuussa. Irwinin ensimmäisessä kotikaupungissa on juhlittu sankaria ennenkin, mutta ei nyt vähään aikaan, ja siksikin on syytä irwinismin merkeissä aloittaa juuri tuolta irwinismin kehdosta. Tuon viikonlopun Irwin-tapahtumaan toivotetaan kaikki tervetulleeksi! Siis muutkin kuin Irwinin varsinaiset hardcore-fanit, irwinistit... Irwin-kansa kun kokoontuu joka tapauksessa kaiken aikaa; klubissa, tapahtumissa ja Facebookissa (Irwin-klubi, Irwin Goodman ry). Nyt on aika taas kokoontua näissä merkeissä laajemmalla kansalaispohjalla.

Mukaan vaan!

Tulevasta toiminnasta lisätietoa vielä ennen vuodenvaihdetta. Irwin-klubin jäsenyydestä on hienon lehtivuosikerran lisäksi monenlaista etua, myös tuossa vuoden Hämeenlinnan tapahtumassa. Irwin-klubi on Irwin Goodmanin ja Emil von Reteen virallinen fanclub. Klubitoiminnalla on tilauksensa ja vieläpä valtuutus irwinismin lähteiltä... Toiminnan kaikkinainen terästys seuraavan juhlavuoden merkeissä on paikallaan. IrwinGoodman.com -sivustokin uudistuu jossain vaiheessa. Irwin-klubin Facebook-sivuilla on nyt pöhinää - kohta pian 3000 jäsentä ryhmässä! Mukaa vaan, joukkoon tummaan! Siellä missä irwinistit kohtaavat - tapahtuu. Ja tiedoksi vielä sekin, että Goodman-lehden vuosikerran saa tilattua myös Reteen kaupan kautta (samalla tulee Irwin-klubin jäsenyys, jolla saa ne vertaansa vailla olevat yhä laajenevat edut!), sieltä voi hankkia myös lehden irtonumeroita. Tervetuloa kaikki aitojen asioiden ystävät Irwin Goodman ry:n jäseneksi! Ei muuta kuin reteeseen seuraan vaan mukaan!

Irwin Goodman ry:n tiedotustiimi 14.12.2016