Takaisin tiedotteet -sivulle

Irwin Goodman ry:n tiedote 23.12.2016

Irwinin syntymäkaupungissa tapahtuu
IRWIN GOODMAN WEEKEND

Hämeenlinnassa 24. - 25.2.2017 järjestettävä ensimmäinen Irwin Goodman Weekend tuo esille takavuosien supertähden, Irwin Goodmanin monipuolisuuden, loistokuuden ja inhimillisyyden. Tapahtumapaikkoina toimivat Emilia Klubi, Piparkakkutalo, Albertin kellari, Cafe bar Skogster. Paikalla on irwinismin mestareita ja perillisiä - musiikkia ja muuta ohjelmaa on tarjolla runsain mitoin. Mukana ovat ainakin kansan syvien rivien yhtye Kadun Kaswatti, Irwinin pitkäaikaisimpiin lukeutuva taustamuusikko, laulaja-kitaristi Ari Goodman yhtyeineen, Irwinin toinen luottomuusikko Tapani "Irwinin Ennenkuulumattomat"Koivisto, sekä monet Irwinin ystävät ja aikalaiset. Teemana on Irwin ja hänen ystävänsä, niin ikään hämeenlinnasta kotoisin oleva Vexi Salmi.


ja sitten tapahtuu!

Irwin-klubi, Irwin Goodman ry järjestää tapahtuman yhteistyössä Tawastia group oy:n kanssa. Irwin Goodman ry on nykyirwinismin vahvin vaikuttaja ja yhdistys on vastannut monien tapahtumien järjestelyistä aiemminkin. Hämeenlinnassa viimesin oli suuren yleisön ja laajan mediahuomion saavuttanut Irwin Goodman festivaali Aulangolla kesällä 2013. Vuosittain on järjestetty tapahtumia eri puolella Suomea. Nyt on taas aika Hämeenlinnassa muistaa Hämeenlinnasta lähtöisin olevaa suurmiestä. Päivän ja alkuillan tapahtumapaikkoihin on vapaa pääsy, mutta Emilian yökerhoon, Klubille (klo 23-04) on pääsymaksu 9,50 sis narikka.

Tapahtumaan toivotetaan kaikki tervetulleeksi! Lisätietoa päivitetään verkkosivuille www.irwingoodman.com heti alkuvuodesta ja Facebook-ryhmään (Irwin-klubi, Irwin Goodman ry) tietoa tuodaan myös heti kun jotain uutta kerrottavaa asiasta on. Tapahtumaan ovat kaikki tervetulleita!

TULE SINÄKIN HÄMEENLINNAAN HELMIKUUSSA!

Luvassa monipuolista rentoa menoa perjantai-illasta lauantaiyöhön. Varaa helmikuun viimeinen viikonloppu aidolle suomalaiselle musiikille, rennolle ilmapiirille ja reilulle meiningille. Tiedustelut voi laittaa sähköpostilla glehti@gmail.com. Irwin-klubiin kannattaa nyt liittyä, sillä tässäkin tapahtumssa jäsenyydestä on iloa ja hyötyä. Tule nyt Irwin Goodman ry:n jäseneksi! Irwin-klubin jäsenille on muun muassa huonetarjoukset tapahtuman keskushotellissa Emiliassa. Huonevaraukset voi tehdä joko sähköpostilla hotelliemilia@hotelliemilia.fi tai puhelimella 03-612 2106. Näitä juhlia ei kannata jättää väliin.

Nyt toivotamme oikein hyvää joulua kaikelle kansalle!

Irwin Goodman ry:n tiedotus 23.12.2016