Takaisin Tiedotteet -sivulle

IrwinGoodman.com 14.1.2022
Päivitys 14.2.2022 (uudet tarjoukset kevättalvelle)
Tuotteita tarjouksessa ja kirjoja postimaksutta!
Pidetään irwinismin lippua yllä!Kun 31. muistopäivänä tarjosimme kaikille tilaajille täyden postimaksuttomuuden, niin kevättalven aikana tuomme tarjolle useampia tarjoustuotteita ja tarjoamme kaikki kirjat, niin uutuudet kuin Viimeinen keikka -sarjan aiemmatkin postimaksutta. Ihan kannustaaksemme kaikkia ihmisiä lukemaan enemmän - varsinkin laadukkaita kirjoja Legendoistamme! Lue enemmän - luule vähemmän. Vai miten se meni...

Irwinin muistolle - kaikille rajuimmat tarinat sankareistamme ja koko kansa Irwin-paitoihin!

(Tuotteita tarjouksessa ja kirjoja postimaksutta Reteestä kaupasta)Järkälemäinen uutuusteos suomalaisen viihteen lähihistorian jättiläisistä:
Reteesti vaan, Irwin Goodman

Lahti, Ari ; Tiitto,Veikko

9789526810256

Lisää uutuuskirjasta ja muista: ValkeakoskiMedian verkkosivuilta.
Ja uutuuskirjan saa kätevästi: Reteestä kaupasta!

Kansantaiteilijan elämäkertaa.

Irwinin musiikki, ura ja elämä.

Täähän on loistava teksti! Mistä sä tällasen oot keksiny?
Sieltähän ne kansan suusta parhaimmat ideat kuulee.. 

Kansantaiteilija Irwin Goodmanin ja sanoittaja-manageri Vexi Salmen nousu suomalaisen viihteen huipulle avautuu nyt Irwinin näkökulmasta. Kuva värikkäistä persoonista syvenee ja samalla selviää mihin perustui Irwinin ja hänen laulujensa valtava suosio.

Mukaansatempaava, vauhdikas ja lämminhenkinen kerronta pohjautuu kirjoittajien tekemiin haastatteluihin ja tutkimuksiin. Huolella luotu dialogi tuo esiin henkilöiden tunnemaailmaa ja luonteenpiirteitä. Faktaan perustuvan romaanin taustana on autenttinen ajankuva ja todelliset henkilöt. Vain osa tarinaa kuljettavasta dialogista on tekijöiden tulkintaa tuntemistaan ihmisistä.

393 sivua
Reteesti vaan, Irwin Goodman (romaani) Ari Lahti, Veikko Tiitto

ISBN 978-952-68102-5-6
Kustantaja ValkeakoskiMedia

IrwinGoodma.com / ValkeakoskiMedia