Hyvä Suomi – irwinismin juhlat jatkuu, ja ne vietetään yhdessä…

Irwin-klubi -info päivitetty. Tervetuloa uudet ja vanhat jäsenet – aktivoi jäsenyys ja tilaa lehtivuosikerta! Liity Irwin-klubiin, ja/tai sähköpostilistalle ja Facebook-ryhmään!

Kaikki Irwin-klubiin – nyt se käy helposti! Liity Irwin-klubiin, saat upean Goodman-vuosikerran ja muut edut päälle vain 24 euroa! Verkkomaksuna. Ei muita kuluja, eikä mitään sitoumuksia, tilaus määräaikainen, vain vuoden kerrallaan. Kokonaiskulut 24 euroa.

Irwin-klubin postituslistalle voi liittyä myös ilman jäsenyyttä!Samoin klubin Facebook-ryhmään Irwin-klubi, Irwin Goodman ry, ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita. Ryhmässä on jäseniä jo yli 8600 (tilanne 6.5.2022) ja jaettavaa riittää ja infoakin väliin.

Jo 56 vuotta irwinsmiä, sen vyöry alkoi 1965, ja jatkuu yhä. Irwin-klubin jäsenille on luvassa taas uutta. Toimintaa kehitetään uusin voimin. Uudet jäsenet saavat avauspaketin (nyt toukokuun aikana liittyvät saavat ensimmäisen lehtinipun mukana edellisen kauden kaksi viimeistä numeroa! Uudet ja vanhat klubilaiset saavat erilaisia etuja ja yllätyksiä tällä uudella kaudella – sekä ennen kaikkea uudistuneen Goodman-lehden.

Tiedotusasiaa erityisesti uusille, mutta myös vanhoille jäsenille!

Irwin-klubin täysvaltaisena jäsenenä pääset nauttimaan värikkäästä Goodman-lehdestä, jossa on paljon asiaa Irwinistä ja 1900-luvun lopun kevyestä musiikista, sekä tästä päivästä, nykyirwinismistä! Goodman-lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja siinä paljon muualla julkaisematonta asiaa ja kuvia. Irwin-klubilla on vankka asema suomalaisten fanclubien joukossa, Irwin-klubi vaikuttaa monilla eri sektoreilla Irwinin ja Irwinin ystävien asioiden eteen. Pääsääntöisesti joka vuosi järjestetään vähintään yksi isompi tapahtuma, ja niihin on jäsenillä edut, samoin kuin moneen muuhun tapahtumaan ja paikkaan, jotka tiedotetaan jäsenille sähköpostilla, tekstarilähetyksin, sekä Facebookin, verkkosivuston ja Goodman-lehden kautta. Jäsenmaksu on ollut alusta alkaen 24 euroa / kausi. Kaikki jäsenmaksutulot suunntataan takaisin jäsenistön hyväksi. Niillä ei pyöritetä byrokratioita, vaan niillä hankitaan jäsenille iloa monessa muodossa, erikoistuotteita ja -etuja, ja onhan oikeastaan Goodman-lehti jo vuosimaksun arvoinen. Kaikki työt klubissa (myös ko. kerholehti) tehdään talkootyöllä – rahaa tarvitaan lähinnä sivunvalmistus- ja painokustannuksiin. Ylijäävällä rahalla järjestetään jäsenille lisää erilaisia etuja ja tapahtumia.

Emme ole vain Irwin Goodmanin loistoa muistelemassa, vaan seuraamme tämän päivän ilmöitä tästä näkökulmasta hyvin tiiviisti. Lisäksi Vexi Salmi, edesmennyt Grand old man, Nestorimme, Emil von Retee on hyvästä syystä fokuksessamme. Seuraamme erityisen tiiviisti nykyisiä aihepiiriimme liittyviä ilmiöitä. Irwinimismin perusvire elää tässä päivässä! Lisäksi vaalimme näihin aiheisiin liittyen, useiden ihmisten elämäntyötä. Klubimme kunnioittavat mm. Riitta Hammarbergin vertaansa vailla olevaa panosta Irwinin elämän aikana ja sen jälkeen! Emme unohda myöskään Irwinin ystäviä, työtovereita… Vexi Salmen lisäksi klubin ”kummisetiä” ovat alusta alkaen olleet mm. Mape Veijalainen, Jouko ”Tutti” Rita, Mauri Lahti, jne. Lavajärveläisten kanssa ollaan yhteistyössä, olivathan he suurena apuna kun 1991 talkoiltiin Irwinin perheelle uutta taloa jne. Sen jälkeen onkin valtakunnalliset Irwinin muistojamit järjestetty Lavajärven Päivölässä miltei joka vuosi (pari kertaa ne järjestettiin toisessa paikassa, ja nyt pandemiavuosina oli taukoa). Irwin-klubi on niissä talkoissa ollut eri muodoissa aina mukana, klubin ydinryhmä jo ihan sieltä jamiperinteen alusta alkaen. Irwin-klubi, Irwin Goodman ry oli vahvasti myös Hämeenlinnan Irwin-festareilla mukana. Muutaman kerran klubi on ollut Hämeenlinnan suurilla festivaaleilla myös päävastuullisena järjestäjänä. Sitäkin puolta tulee vielä lisää, eri muodoissaan!

Irwin-klubissa kaiken kaikkiaan seurataan oikeita, aitoja ja reteitä meininkejä! Toivotamme kaikki uudetkin jäsenet mukaan!


Liity Irwin-klubiin!

Kaikkein helpoiten se käy tänä päivänä verkkomaksulla verkkokaupan kautta – tällä tavalla vähennetään ennestäänkin vähäistä byrokratiaa ja säästetään hallintokuluissa, mm. pankkikulujen muodossa! Liity Irwin-klubiin ja saat upean Goodman-lehtivuosikerran (sekä muut edut= verkkomaksuna vain 24 euroa!

Liittyminen käy edelleen myös vanhalla konstilla. Maksat pankkiin jäsenmaksun 24 euroa. Maksaessa on hyvä käyttää viitenumeroa (123123) ja sen jälkeen laittaa omat yhteystietonsa klubin sähköpostiin: glehti@gmail.com.

Jos haluat maksaa jäsenmaksusi vanhalla tyylillä, ohessa tilinumero:
FI38 4510 7620 0404 28
Voit liittyä myös (ilman jäsenyyttäkin) Irwin-klubin postituslistalle:

glehti@gmail.com

Henkilöille voi jättää viestejä sähköpostitse:
ari.g.lahti@gmail.com – Ari Lahti

Tiedusteluihin vastaa myös Irwin-klubin ja Kauppakeskus Reteen postitus
reteesti@gmail.com

Klubiasioita koskevat tiedustelut yllämainituista osoitteista, myös Whatsappiin 040 584 0857 voi jättää viestejä, jotka puretaan lähes päivittäin.

Terveisin:
Irwin-klubi ja Goodman-lehden toimitus

Irwin-klubi, Irwin Goodman ry on nopeasti kasvava musiikki- ja elämäntapayhdistys.

Irwin-klubin jäseneksi ovat liittyneet sadat Iriwin-musiikin ja rehellisen suomalaisen elämänmuodon ystävät kautta maan. Erilaisten etujen ja reteen kerholehden lisäksi tarjolla on usein myös erilaisia tuotteita jäsenetuhintaan.