Tiedotteet-sivulle

Revyytä, uusia tuotteita ja postituksia - Retee kauppa tien päällä
Postimaksuttomasti vielä 17.10. asti - Reteen kaupan seuraavat kiertuepaikat: Eura Kauttua 15.10., Jyväskylä 21.10


Irwin Goodman -instituutin ja Reteen kaupan kuulumisia. Instituutti toimii, niin levy-yhtiöiden kuin ohjelmatuottajienkin kanssa yhteistyössä irwinismiin liittyvien tuotantojen parissa. Retee kauppa markkinoi yksinomaan irwinismin tuotteita. Vuonna 2010 Irwin-instituutin pääpaino oli Irwin-boksin tuotannossa tänä vuonna instituutin päähanke videotuotantojen lisäksi on ollut Seppo Tammilehdon tuottama Irwin-revyy. Retee kauppa toimii uudistuneella verkkokaupalla internetin puolella, mutta myös tapahtumissa ja keikoilla on pidetty myyntipisteitä, tällöin on samalla pidetty myös Irwin-instituutin ja Irwin-klubin infopistettä.


Irwin Goodman: Vain elämää - Kootut levytykset 1965-1990
- Irwinin uran loistava yhteenveto! Retee kauppa tarjoaa sitä Irwin-instituutin erikoishintaan 59 euroa - toistaiseksi.


Reteen kaupan kiertue jatkuu lokakuussa ainakin seuraavissa paikoissa: Euran Kauttuassa sijaitsevassa Oluthuone Publichousessa Ari Goodmanin keikalla 15.10 ja Irwin-Revyyn ensi-ilta, 21.10. Jyväskylä Paviljongissa.


Reteen kaupan vanhin paitamalli uudistettiin!

Reteen kaupan uusin paita on kaupan ensimmäinen paitamalli uudistettuna: uusi Irwinismiä-paita isolla irwinismi-kuvalla saatavana Reteestä kaupasta!

Retee kauppa on ainoa ja oikea osoite aitojen, virallisten Irwin-tuotteiden hankintaan. Tuotteiden myyntihinnoista välitetään asiaankuuluvat osuudet oikeuksien haltijoille, niinkin tärkeä asia kun vaan valitettavan usein unohtuu monilta toimijoilta. Retee kauppa vaalii kansantaiteilijan muistoa ja vastaa osaltaan siitä, että artistin elämäntyöstä on iloa myös taloudellisessa mielessä tämän jälkipolville. Irwin kuuluu niihin raadollisen showbisneksen kärsijöihin, joita on riistetty milloin mitenkin. Jos elämän ja uran aikana oli välistävetäjiä ja muita lieveilmiöitä, niin artistin siirryttyä taivaallisille keikkamarkkinoille, jatkui villi meno mm. siten, että jotkut katsovat oikeudekseen tehdä tiliä Irwinin nimellä, mm. erilaisilla paidoilla. Reteen kaupan kaikki tuotteet ovat virallisia Irwin-tuotteita, vain Reteen kaupan. eli Valkeakoski-median G-tuotannon, tuottamilla Irwin-paidoilla on esimerkiksi aitousleima. Kirjojen, DVD- ja CD-levyjen lisäksi kauppakeskus Reteessä on myynnissä nimenomaan hyvä valikoima erityisen reteitä paitoja; Irwin-paitoja ja tietenkin revyyn kiertuepaita!

Irwin-revyyssä paikalla on esitysten aikana (erityisesti ennen ja jälkeen, sekä väliajalalla) Irwinin ystävien ylläpitämä kioski, Retee kauppa, joka tekee työtä lahjakkaiden lauluntekijöiden elämäntyön esille tuomiseksi, yksioikoisemman kuvan vastapainoksi. Toiminnan ylläpitämiseksi myydään irwinismin erikoistuotteita. Toimintaan ja kauppaan voi tutustua osoitteessa: www.irwingoodman.com.

Lisätietoa Reteen kaupan verkkosivuilta, uutiset: Postimaksut 0 euroa 14.10. asti - kiertue jatkuu.

IrwinGoodman.com

Tiedustelut:
reteesti@gmail.com
041 535 9090

ig.com