Takaisin tiedotteet-sivulle

Irwinistä massiivinen kirja – kokonainen kirjasarja 2014
Nyt ensimmäinen osa: Viimeinen matka, Surutonta nuoruuusaikaa

Veikko Tiiton moniosaisen romaanin - Viimeinen matka - ensimäninen osa, Surutonta nuoruuusaikaa, ilmestyy nyt. Irwin Goodmanin elämä ja laulut saadaan viimeinkin näin kansiin ja pakettiin, Irwinin itsensä äänellä. Irwin Goodmanin elämästä kertovan suurteoksen - kaunokirjallinen elämäkerran - muut osat julkaistaan vuoden 2014 aikana. Sarja sisältää pitkään työstetyn laajan aineiston sensuroimattomana.

Kirja on myynnissä ainakin Reteessä kaupassa.

Irwin on pidetty, myös kiistelty, hahmo 1900-luvun lähihistoriassa, siinäkin mielessä on omituista, että niin vähän hänestä on ilmestynyt kirjallisuutta. Nyt asialle tulee radikaali muutos.

Moniosaisen ennakkoteoksen seuraavakin osa julkaistaan jo piakkoin. Infolistalle voi ilmottautua sähköpostitse: reteesti@gmail.com

Sensuroimaton, siloittelematon, laajalla kädellä tehty, Irwinin itsensä näköinen. Sarjaa varten kerätään vielä lisää aineistoa. Kirjan ja sarjan pääkirjoittajana toimii alan asiantuntija, kirjailija Veikko Tiitto.

Kustantaja: ValkeakoskiMedia, 150 sivua, pehmeät kannet, myynti: Retee kauppa Irwin-klubin tiedote 14.1.2014Kirjasta voi tiedustella lisää osoitteesta:

Email: reteesti@gmail.com