Takaisin tiedotteet -sivulle

Irwin-klubin tiedote 20.6.2007

Irwin-klubi, Irwin Goodman ry:n sääntömääräinen vuosikokous joka on tänä vuonna poikkeuksellisesti keskellä kesää, ja keskellä Irwinin elämän kiintopisteitä, Hämeenlinnan ja Tampereen puolivälissä, Valkeakoskella. Kokous pidetään hotelli Waltikassa 7.7.07 klo 19.00, eli seitsemäs seitsemättä nollaseitsemän illalla kello seitsemän. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita. Vaikka varsinaiset Irwin-bileet pidetään samassa paikassa vasta lokakuun 27. päivä, on nytkin Illalla pientä erikoisohjelmaa. Iltatapahtumaan on vapaa pääsy. Irwin-klubin jäsenhankitakampanja jatkuu. Nyt jäseneksi liittyvät saavat viime kauden viimeisen lehden uusimman G-lehden mukana, liittyessään Irwin-klubiin. Uuden kauden ensimmäinen lehti (G-lehden jättinumero) on jätetty postin jaettavaksi!

Tiedotusasiaa uusille ja vanhoille jäsenille!

Jäsenmaksuja 2007 on kertynyt jo mukavasti klubin tilille, iso joukko uusia ja vanhoja jäseniä on kantanut kortensa kekoon. Jäsenmaksun maksamalla varmistaa paikkansa halutun G-lehden postituslistalla - muitakin etuja on luvassa!

Liity Irwin-klubiin!

Se käy helposti. Maksat pankkiin jäsenmaksun 24 euroa ja saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän G-lehden, sekä kaikki muut edut!
(Kaikki 2007 vuoden puolella liittyvät uudet jäsenet saavat kauden 2006 viimeisen lehden - Erikoisnumeron - kaupan päälle!)
Kaikki jäsenet (uudet ja vanhat) saavat myös erityisen edun vuoden aikana! Näistä asioista lisää uusimmassa lehdessä, joka lähetetään heti myös kaikille uusille jäsenille.
Luopioisten Säästöpankki 451076-240428
Liitä mukaan nimesi ja osoitteesi!
Voit varmistaa liittymisesi myös sähköpostiviestillä puheenjohtajalle
ari.g.lahti@gmail.com

Tiedustelut samasta osoitteesta, puhelinnumeroon 041-535 9090 voi jättää viestejä, jotka puretaan lähes päivittäin.

Terveisin:
Irwin-klubin johtokunta ja G-lehden toimituskunta

Irwin-klubi, Irwin Goodman ry on nopeasti kasvava musiikki- ja elämäntapayhdistys

Irwin-klubin jäseneksi ovat liittyneet sadat Iriwin-musiikin ja rehellisen suomalaisen elämänmuodon ystävät kautta maan. Jäsenetuja on runsaasti, mainittakoon vaikkapa neljä kertaa vuodessa ilmestyvän värikkään ja reteen G-lehden lisäksi runsas valikoima erilaisia tuotteita jäsenhintaan./p>Sivun ylälaitaan