Uutiset-sivulle

Irwin CD-boksiin lisäedut IG.comin lukijoille Reteestä kaupasta
Irwin CD-boksi ja mittavat lisäedut - Kauppakeskus Reteestä


Jonkinlainen nykyirwinismin huipentuma on ehdottomasti tänä syksynä se kun Warner Music Finland julkaisee Irwin Goodmanin tuotannosta neljäntoista CD-levyn laajuisen boksin. Julkaisu sisältää peräti 327 esitystä. CD-boksi sisältää myös parisataasivuisen kirjan, runsain kuvin.

Irwin Goodmanin nimeä kantavan sivuston alla toimiva Retee verkkokauppa haluaa merkkitapauksen kunniaksi tarjota asiakkailleen erikoisedut, tuotteita joita on tuotettu rajoitettu määrä, vain tämän yhteydessä jaettavaksi. Ennakkotilaukset kannattaa tehdä lokakuun puoliväliin mennessä. Silloin ehtii saamaan kaikki edut ja Irwin-boksin sen ilmestymispäivänä kotiinsa.

“Vain elämää – Kootut levytykset 1965-1990? esittelee Irwinin viimein suurelle yleisölle viimein oikeutetussa arvossa: Irwin oli ensimmäinen suomalainen pop-tähti, joka ei tyytynyt levyttämään käännöskappaleita, vaan halusi luoda tuotantonsa itse. Neljännesvuosisadan aikana Irwin Goodman teki yhteensä 24 pitkäsoittolevyä, joista seitsemän myi kultaa ja menestynein albumi “Rentun ruusu” (1988) yli 125 000 kappaleen myynnillään tuplaplatinaa.

Boksin lisäksi Warner julkaisee Irwinin tuotannosta myös 44 levytyksen tuplakokoelman, joka sisältää joukon artistin menestyneimpiä kappaleita, mutta myös niitä makupaloja, joista meidänkin piireissämme on ollut aina puhetta. Myöhemmin julkaisuvuorossa on puolestaan Irwin-dvd.

Irwin.Goodman.comin tiedote