Tiedotteet-sivulle

Merkittävä lisäuutinen:
Irwinin ensimmäisestä levyjulkaisusta 45 vuotta
- boksi ja IG-lisäedut ennakkotilaajille!Irwin Goodman: Vain elämää – Kootut levytykset 1965-1990
ja sen hienoin IG-lisäeduin IrwinGoodman.comin Reteestä kaupasta - ennakkotilauksellaNYT ERIKOISEDUILLA IRWININ CD-BOKSI KAUPPAKESKUS RETEESTÄ

Kauppakeskus Retee on Irwinin tuotteisiin erikoistunut kauppapaikka internetissä. Meillä on ilo tarjota Irwinin CD-boksi ennakkotilaajille erikoiseduin 19.10.2010 asti.

IG-lisäetupaketti sisältää erikoistuotteita Irwiniin liittyen; mukana on tuiki tarpeellinen metallinen Irwin -korkinavaaja-avaimenperä, aitoja Irwin-valokuvia, juliste ym. keräilyaineistoa joka tulee kertaamaan arvonsa vuosien saatossa Etujen rahallinen arvo ylittää postikulujen arvon, joten kokonaisuutena koko boksi-paketti on näin ollen varsin edullinen, vähintään postikulujen verran tulee heti lisäkatetta paketissa. Luonnollisesti Irwin-CD-boksi toimitetaan Kauppakeskus Reteen tilaajalle heti sen ilmestymisviikolla.

Warner Music Finland julkaisee Suomen musiikkihistorian menestyneimpiin artisteihin lukeutuvan Irwin Goodmanin (1943-1991) tuotannosta 27.10.2010 neljäntoista cd-levyn laajuisen boksin. Julkaisu sisältää peräti 327 esitystä. Mukana on Irwinin kaikki single- ja lp-julkaisuilla ilmestyneet levytykset. Lisäksi mukaan on otettu kaikki ne Irwinin demot sekä radio- ja tv-esiintymiset, jotka on vuosien kuluessa julkaistu levyillä. Massiivinen cd-boksi pitää sisällään myös yli 200-sivuisen kirjan. Sen sivuilta löytyy Vexi Salmen ja Juha Rantalan kirjoittamat elämäkertatekstit, diskografia sekä Pekka Nissilän kokoama kappalekohtainen soittajatietoluettelo. Kirjan kruunaa runsas kuvitus, josta osa on aiemmin julkaisematonta.

Vertaansa vailla olevan boksin ja IG-lisäetupaketin saat Reteestä kaupasta yhteishintaan 98,95 euroa! Koska paketti tulee olemaan iso ja painava (kirja on kovakantinen, sivut kiiltävää paksua paperia ja lisäetupaketti tuo kokonaisuuteen monessa mielessä lisäpainoa), postimaksut nousevat 10 euron tienoille, meiltä paketit lähtee minimipostikuluilla 8,90 euroa. Yhteensä hintaa tulee koko mahtavalle lähetykselle 107,85 euroa, joka ei ole paljon, kun lasketaan mitä sisältä löytyy: 14 erityispitkää CD-levyä, kirja, ja Reteen lisäherkut. Kyllä Irwin-faneja nyt hemmotellaan.

Boksi sisältää “Rentun ruusun”, “Ryysyrannan” ja “Työmiehen lauantain” kaltaisten evergreeneiksi nousseiden hittien vastapainoksi myös todellisia harvinaisuuksia, kuten mainoslauluja sekä 1970-1980-lukujen vaihteessa tehtyjä uusversioita vanhoista hiteistä.

“Vain elämää – Kootut levytykset 1965-1990? esittelee ensimmäisen suomalaisen pop-tähden, joka ei tyytynyt levyttämään käännöskappaleita, vaan halusi luoda tuotantonsa itse. Neljännesvuosisadan aikana Irwin Goodman teki yhteensä 24 pitkäsoittolevyä, joista seitsemän myi kultaa ja menestynein albumi “Rentun ruusu” (1988) yli 125 000 kappaleen myynnillään tuplaplatinaa.

Tämä syksy on irwinismin kulta-aikaa, uusien paitamallien lisäksi ilmestyy kauan odotettu “välituotanto” Irwin-1966-Spesiaali -DVD ja muuta erikoista. Vuoden lopussa tärähtääkin vielä: Irwin-dvd-tuotteita ilmestyy muitakin, asiasta seuraavassa tiedotteessamme lisää.

Nyt on Irwinin Vain elämää -CD-boksin aika IG-erikoislisäetupaketin kera. Tätä kokonaisuutta on tarjolla vain rajoitettu erä. Tee tilauksesi 19.10. mennessä!

Kauppakeskus Retee -tiedote

Tiedustelut:
reteesti@gmail.com
041 535 9090

päivitetty 17.10.2010