Tiedotteet-sivulle

Myyntimenestyksiä! Meillä käy nyt kaikki pankki- ja luotokortit:
Boksi vietiin käsistä! Uusi erä & uusia tuotteita - etuja jäljelläIrwin Goodman: Vain elämää – Kootut levytykset 1965-1990
ja sen sai hienoin IG-lisäeduin IrwinGoodman.comin Reteestä kaupasta ennakkotilauksella. Lisäekstroista suuri osa on vielä saatavilla, jaamme ne seuraaviin toimituksiin, tilausjärjestyksessä!IRWININ CD-BOKSI KAUPPAKESKUS RETEEN ENITEN MYYTY TUOTE - ERIKOISETUJAKIN ON VIELÄ SAATAVILLA, SAMOIN UUSIA TUOTTEITA

Kauppakeskus Retee on reteisiin tuotteisiin erikoistunut kauppapaikka internetissä. Uusi Irwin-paitamalli ilmestynyt! Kauppa kehittyy muutenkin voimakkaasti - nyt meillä käy kaikki pankki- ja luottokortit! Meillä on ilo tarjota kaikelle kansalle vielä Irwinin CD-boksia erikoiseduin. Haluamme tarjota Irwinin musiikin ystäville EKSTRAA! Lisäetuja niin kauan kuin tavaraa riittää. (15.12.2010 - vielä joitakin lisäetuja saatavana boksin mukana!)

Erikoistuotteita Irwiniin liittyen; mukana mielenkiintoista keräilyaineistoa, joka tulee kertaamaan arvonsa vuosien saatossa.

Vertaansa vailla olevan boksin ja Reteen lisäedut saat kaupastamme yhteishintaan 98,95 euroa! Vaikka paketti on melko iso ja painava (kirja on kovakantinen, sivut kiiltävää paksua paperia), postimaksut olemme pitäneet minimissä: 8,90 euroa. Yhteensä hintaa tulee koko mahtavalle lähetykselle 107,85 euroa, joka ei ole paljon, kun lasketaan mitä sisältä löytyy: 14 erityispitkää CD-levyä, kirja, ja Reteen lisäherkut.

Kuten jo aiemminkin sanottu: tämä syksy on irwinismin kulta-aikaa, nyt on uusi Irwin-paitamalli myös tuotu kaikkien saataville, myöhemmin tänä vuonna ilmestyy vielä mm. Irwin-1966-Spesiaali -DVD (muutama ERITTÄIN SPESIAALI -versio on vielä ennakkotilattavissa! Rajoitetusta erästä on muutama varauspaikka jäljellä!). Vuoden lopussa tärähtää vielä - erikoinen Irwin-dvd-julkaisu näkee päivänvalon! Ensi vuonna, kun tulee kuluneeksi 20 vuotta Irwinin pois menosta, julkaistaan massiivinen Irwin-dvd, josta tiedotteissamme myöhemmin lisää.

Nyt on vielä Irwinin Vain elämää -CD-boksin aika - vielä ehtii saamaan vielä hyvät Reteen erikoislisät. Lisäherkkuja on tarjolla todellakin rajoitetusti.

Kauppakeskus Retee -tiedote

Tiedustelut:
reteesti@gmail.com
041 535 9090

päivitetty 17.10.2010 ("lisäetuja joitakin saatavana vielä", lisäys 15.12.2010)