Tiedotteet-sivulle

Reteessä hintaheiluntaa marraskuussa, joulukuussa sitten heilutaan muuten vaan

Marraskuussa myydään Kauppakeskus Reteessä muutamaa tuotetta hetken aikaa vuorollaan erikoishintaan, tai ainakin niin kauan kuin kutakin erää riittää. Useimpia tuotteita on saatavilla myös mm. Irwin-revyyn näytöksissä; kirjojen, DVD- ja CD-levyjen lisäksi erityisen reteitä paitoja; Irwin-paitoja sekä tietenkin Irwin-revyyn paitaa! Revyy-paita on onkin juuri nyt erikoishintamyynnissä, se kannattaa ostaa valmiiksi, sillä revyy tulee olemaan vuoden 2012 suuri tapaus, se on nähtävissä ennakkoon jo tämän vuoden puolella Jyväskylässä ja Helsingissä. Kannattaa mennä katsomaan ja hyvä varmistaa paidankin saanti, ostamalla se nyt alkualennusmyynnistä! Marraskuun alennusmyynti puree ja uskomattoman hienoa on myös se, että Irwin-boksia, 14 CD-levyn ja kirjan -pakettia menee kaiken aikaa hyvin kaupaksi, vaikka se on ollut markkininoilla jo yli vuoden. Yksi syy menekin ylläpysymiseen on tietenkin lähes puoleen pudonnut hinta.


Irwin Goodman: Vain elämää - Kootut levytykset 1965-1990
- Irwinin uran loistava yhteenveto! Retee kauppa tarjoaa sitä (Irwin-instituutin oltua mukana boksin tuotannossa) erikoishintaan 59 euroa - ainakin toistaiseksi.


Irwinismin kauppapaikka Retee pudotti marraskuun merkeissä muutaman tuotteen hintaa. Kannattaa tutustua tuotevalikoimaan, meillä jokainen tuote on tietenkin hintansa väärti, mutta nyt malliston uudistuessa myymme hännänhuippuja pois alennetuin hinnoin. Kampanjoimme nyt myös paitauutuudella; Irwin-revyy paitaa myydään alennettuun hintaan korkeatasoisen musiikkiteatteriesityksen markkinoimiseksi! Irwin-revyyn näytösten yhteydessä voi hankkia myös RETEEN tuotteita itselleen, ainakin 9.12. Jyväskylä, sekä 15. ja 16.12 Helsinki. LIsätietoa verkkosivuillamme.


Reteen kaupan ensimmäinen ja eniten myyty paitamalli!

Reteen kaupan eniten myyty paitamalli on: Irwinismiä-paita nyt hieman uudistettu - isolla irwinismi-kuvalla. Saatavana vain Reteestä kaupasta!

Kirjojen, DVD- ja CD-levyjen lisäksi Reteen verkkokaupassa ja myyntipisteissä on hyvä valikoima erityisen reteitä paitoja; Irwin-paitoja ja tietenkin uusi revyyn kiertuepaita kolmella eri värillä!

Retee kauppa tekee työtä lahjakkaiden lauluntekijöiden elämäntyön esille tuomiseksi, yksioikoisemman kuvan vastapainoksi. Toiminnan ylläpitämiseksi myydään irwinismin erikoistuotteita. Marraskuu on hintaheilunnan aikaa, joulukuussa heilutaan muuten vaan. Toimintaan ja kauppaan voi tutustua osoitteessa: www.irwingoodman.com.

Lisätietoa Reteen kaupan verkkosivuilta, uutiset: Marraskuun hintaheiluntaa!

IrwinGoodman.com

Tiedustelut:
reteesti@gmail.com
041 535 9090

ig.com julkaistu 10.10.2010 (jatkoaika lisätty 14.10.2010)