Takaisin tiedotteet -sivulle

Irwin ralleja ja SM-ralleja:
Soran lisäksi myös Irwinismiä ilmassa Valkeakoskella nyt!


SM-Waltikka-ralli Valkeakoski 5.- 6.6.09

”...pellit auki ja mäntä pyörimään – mä painoin pohjaan asti ja annoin mennä vaan!”

Aloita irwinististen kesätapahtumien sarja mukavissa nuoteissa Valkeakoskella SM-rallin kesäkauden avajaiskilpailussa. Kilpailukeskuksena toimii meille Irwin-klubilaisille Vain elämää -tapahtumasta tuttu hotelli Waltikka.

Tuttujakin ralleja on kuultavissa perjantain erikoiskokeella Korkeakankaalla kun Ari G viihdyttää vauhdikkailla biiseillään kansaa (tai ainakin VIP-vieraita), paikalla myös muusikko ja standup-mies Juha Koskinen. Ehkä myös lauantain aikana voimme hyvällä tuurilla kuulla muutakin kuin viritettyjen autojen pärinää…

Kilpailun lähtö tapahtuu perjantaina Hotelli Waltikan vierestä jäähalli Wareenasta klo 19.01. Illan erikoiskoe järjestetään Korkeakankaalla, jossa erikoiskokeen lisäksi myös muuta ohjelmaa. Aikaisemmin perjantaina Sebastian Lindholm esittelee autoaan ja lajia Valkeakosken keskustassa kauppakeskus Koskikaran edustalla. Lauantaina startataan klo 8.00 Wareenasta erikoiskokeille. Ensimmäinen kilpailija tulee ensimmäiselle tauolle klo 10.41, toiselle tauolle klo 15.17 ja maaliin klo 17.00 Wareenaan.

Yhdeksän pikataivalta Pirkanmaan vauhdikkailla sorateillä odottaa sinua hyvä katsoja.

Tervetuloa kaikki Irwinistit Irwinin ja suomalaiten rallien vauhdikkaaseen maailmaan!

Irwin-klubin tiedotus