Takaisin tiedotteet-sivulle

Kesä 2012 ennakkotietoa
Villit Vuodet Valkeakosken kesäteatterissa - Irwin-klubilaisille jäsenetuhinnat!


Villit Vuodet -musiikkinäytelmän kesäteatteriversio on maineikkaan Valkeakosken Kesäteatterin ohjelmistossa kesällä 2012. Tämä on Vexi Salmen 70v-juhlavuoden kunniaksi tuotettu, erityisen hyvin Valkeakoskelle upean vesistön äärelle sijoittuvaan uuteen kesäteatterimiljööseen sopiva tuotanto. Irwin-klubilaisille on kaikkiin näytöksiin sovittu tuntuvat jäsenedut!

Vexi Salmen täyttäessä syksyllä 70 vuotta, on sitä nyt hyvä aika alkaa juhlia koko kesä, ja niin todellakin tehdään Valkeakoskella. Heikki Paavilaisen ohjaama ja yhdessä Vexi Salmen kanssa käsikirjoittama Villit vuodet oli muutama vuosi sitten Hämeenlinnan Kaupunginteatterin menestysmusikaali. Kautta aikojen myydyin musikaali Hämeenlinnassa! Eikä ihme, Vexin värikäs elämä ja ulottuva ura on täynnä kertomuksia, joita produktio tuo hienosti ja viihdyttävästi, musiikin ja teatterin keinoin yleisön nautittavaksi. Elämän tummempiakaan sävyjä unohtamatta Villit vuodet on todella miellyttävästi suomalaiseen makuun tarjottu koko elämänkirjon musiikkinäytelmä. Irwin-klubi, Irwin Goodman ry on erityisen suomalaisen ilmiön, irwinismin kannattaja. Vexi Salmi onkin keskeisimpänä irwinismin luojana itseoikeutettu klubin "Kunnia-nestori", itse herra Retee. Jos Irwin on Kaikkien aikojen Retein suomalainen, Vexi on varsinainen Retee. Irwin- klubilaisille on kesän kaikkiin näytöksiin ensi-illasta alkaen sovittu tuntuvat alennukset. Pääsylipun normaali hinta on 30 euroa, Irwin-klubilaisten erikoishinta 25 euroa (max 2 lippua/esitys). Lippua lunastettaessa esitettävä klubikortti. Varaukset p.040 1252204

Tästä asiasta on tiedotettu alustavasti Irwin-klubin G-lehdessä ja nyt tieto julkaistaan yleisölle laajemminkin, jotta kaikki irwinismistä kiinnostuneet viimeistään nyt ymmärtäisivät liittyä klubiin. Kesän ja koko vuoden aikana on eri tilanteita ja tapahtumia, joissa jäsenetuja voi hyödyntää. Irwin-klubin klubikortista on siis konkreettista hyötyä! Lisäksi erilaisten klubilahjojen lisäksi klubin näyttävä erikoislehti, Irwinin oma G-lehti jaetaan 4 kertaa vuodessa jäsenille. Kaiken lisäksi tuohon ikiaikaisen irwinismin joukkoon on hienoa kuulua. Irwin on takavuosien artisteista se kaikkein rakastetuin, eikä ihme. Aitous, inhimillisyys, konstailematon "reteys" ja lahjakkuus, turhan tärkeilemättömässä persoonassa on ehkä se kaikkein olennaisin asia Irwinin yhä jatkuvassa suosiossa, musiikin ja upeiden tarinoiden lisäksi. Mutta tosiasia on se, että ilman Vexiä ei olisi Irwiniäkään. Taitaa vielä olla niin, että (varsinkin alkuaikoina) Vexi oli enemmänkin sen yhdessä luodun hahmon sielu. Vexin elämässä ja siten myös musiikkinäytelmässä Irwinillä on oma korvaamaton osansa.

Irwin-klubilla on kohta julkaistavana yksi tulevan kesän tapahtuma, isommat pippalot yhden Villit vuodet -erikoisnäytöksen ohessa / päälle. Asiasta tiedotetaan tarkemmin ennen huhtikuun 20. päivää. Nyt klubiedut ovat kuitenkin voimassa jo kaikkiin näytöksiin!

Huomion arvoinen asia on myös Hotelli Waltikan kesäteatteripaketti 65 euroa/2 hengen huone, 70 euroa/ 1 hengen huone, sisältää majoituksen, aamiaisen ja teatterilipun. Tiedustelut: www.valkeakosken-waltikka.fi

Jollet halua yöpyä Waltikassa, saat pelkän lipun klubihinnalla 25 euroa, numerosta 040 125 2204.

Lisätietoa teatterista: www.valkeakoskenkesateatteri.fi

Lisätietoa Irwin-klubista, irwinismistä, ja Irwinistä: www.irwingoodman.com

Irwin-klubin tiedote 10.4.2012


Irwin-klubista ja tapahtumista voi tiedustella:

Irwin-klubi
siht. Anne Mäki-Kauppila
Puh: 0400 66 8802
Email: gposti.anne@gmail.com