Takaisin tiedotteet -sivulle

Parasta Vuosikertaa – parasta aikaa .


IrwinGoodman.comiin

Vuosikertavideota, eli Tupla-DVD ykköstä, on toimitettu ennakkotilaajille siten, että he ovat jo saaneet uunilämpimänä 1A -levyn ja nyt perään on lähdössä lisää lämpimäisiä, tuplan toinen levy 1B. Varsinainen markkinointiryntäys laajemmalle sektorille alkaa alkuvuodesta, jolloin tiedottaminen näistä uutuus tuotteista lähtee laajemmin liikkeelle. Olemme odottaneet itsekin näitä tuotteita kuin kuuta nousevaa. Tuotteen valmistuminen kun ei riipu pelkästään meistä, vaan mukana on laaja yhteistyörengas, ja kaikkien aikataulujen yhteen sovittaminen on ollut työlästä, mutta se työ on kannattanut, olemme tosi tyytyväisiä saavuttamaamme materiaalimäärään ja nyt kun ihan viimeiset palat ovat loppuhionnassa, voimme todeta tuotteen valmistuvan vuoden vaihteeseen, ennakkotilaajille (ja kaikille nyt tilauksensa sisään jättäville) paketti putoaa luukusta parahin juuri jouluksi!

Tupla-DVD:n Vuosikerta Irwin 1A -levyä on jaettu sitä tilanneille ja 1B on vielä siis tuotannossa, se valmistuu ihan minä hetkinä hyvänsä, näinä päivinä kuitenkin, DVD-paketin lopullinen pituuskin ilmenee vasta silloin kun se viimeinenkin aineisto on siihen liitetty. Irwin-dokumentissa esiintyvät useat Irwinin kanssa tekemisissä olleet henkilöt, mukaan lukien allekirjoittanut. On siellä tietenkin Irwinin osuuksiakin hyvin, eri vuosikymmeniltä ja keikkanauhoja varsinkin 80-luvulta eri ajankohdista on runsaasti.

Ennakkotilaajat ovat varmistaneet tuotteen saapumisen itselleen heti kun se on lopullisesti valmis. Ensimmäinen erä kun on sen verran rajoitettu, että sitä ei riittäisi valtakunnalliseen jakeluun, jos nyt jakeluverkkoa ylipäätään valmiina olisikaan. Näistähän on tulossa myöhemmin suppeammat versiot yleisömyyntiin, ja siinä vaiheessa mukana on jo jakelufirma, joka huolehtii tuotteen leviämisestä ympäri maan. Tällöin tämä laajempi Vuosikerta-aineisto on jo selvää keräilyharvinaisuutta, sillä näitä ei tulla myymään pitkiä sarjoja, vaan nämä halutaan säilyttää tosifanien erikoisuuksina.

Hyvä Vuosikertatilaaja,

samalla kun teet Vuosikertavideotilauksen, kirjaudut automaattisesti Vuosikerta-klubiin, jolle kaikista tuotteista yms tulee tiedot suoraan ja henkilökohtaiseti vastaisuudessa. Vuosikertakirja I (laajennettu, yhä parannettu – jo 3.painos) on haluttu opus, samoin kuin äänilevyuutuuksista Hitit ja Harvinaisuudet, Irwin ja oppipojat, osa 1. No, näistä ja muista tuotteista on lisää infoa luettavissa sivuillamme www.irwingoodman.com. Vuosikertapaketti on vastaus uusien Vuosikertatilaajien tarpeisiin – kerralla koko repertoaari haltuun!

Kaikki Vuosikertatuotteet saa nyt kerralla edulliseen ronttihintaan! Saat pakettihinnalla täydellisen Irwin Goodman-paketin: Tupla-DVD, Vuosikertakirja I, Hitit ja harvinaisuudet -CD + irwinismi-paita - kaikki yhteensä vain 96 € (+ minimipostiennakkokulut) Se taitaa ainakin tuo paita olla ilmainen kaupanpäällistuote.

Vuosikertapaketin saat VAIN KAUPPAKESKUS RETEESTÄ:

Irwin Goodman ry:stä tietoa myös www.irwingoodman.com -sivuilla Irwin-klubi-osiossa, sieltä löytyy Irwin-klubin info. Klubi on kaikkien suomalaisen reteen meiningin kannattajien, irwinismi-elämäntavan omaksuneiden ja Irwin-fanien yhdistys, jonka jäsenet saavat mm. 4 kertaa vuodessa ilmestyvän G-lehden, sekä muita etuja, joka vuoden päätteeksi on ollut aina jonkinlainen yllärilahjakin.

Kauppakeskus Reteestä voi tilata myös muuta Irwin-tavaraa, paidat ja kaikki myynnissä olevat Irwin-levyt muun muassa. Näitä sivuja kannattaa tarkastella sillä tänne on tuotettu tietoa näistä kaikista erikoistuotteista, joita olemme tuottaneet suurella sydämellä, eikä kyseessä ole iso bisnes vaan tuotteet ovat tehty erityisesti Irwinin tosiystäville, joita ei välttämättä ole näinä vuosina niin valtavasti, eri asia on sitten suuret kansanmassat, joille myöhemmin ollaan suuntaamassa tuotteita mm. levy-yhtiön kanssa yhteistyössä, mutta se on vasta tulevaisuutta.

Ai niin kohta varmaankin on taas joulu… päätellen siitä, että Kohta taas on joulu –CD:tä on tilattu melkoisen runsaasti viime aikoina, sen saat meiltä erikoishintaan!

Reteen Jouluisin terveisin


Ari Lahti
tuottaja
Kauppakeskus Retee

Sivun ylälaitaan