Takaisin tiedotteet -sivulle

Tiedote Irwin-klubin jäsenille ja jäseniksi aikoville 17.3.2008

Irwin-klubin jäsenmaksuja kerätään - uudistuvan G-intran salasanat vaihtuvat

Suuri osa Irwin-klubilaisista on maksanut kuluvan vuoden jäsenmaksunsa. Asiasta tiedotettiin voimakkaasti tammikuun alussa, tällä kertaa tieto kulki ja useat maksoivat osuutensa heti alkuvuodesta. Jäsenmaksuilla rahoitettavan klubilehtemme tämän vuoden ensimmäisen numeron kokoaminen on aloitettu. Lehden sivumäärä on vielä auki, sillä se määräytyy kertyneistä jäsenmaksuista. Jokainen klubilainen voi vaikuttaa lehden kehitykseen, sisältöön ja sivumäärään, ensisijaisesti juuri jäsenmaksunsa suorittamisella.

Irwin-klubiin liittyi vuodenvaihteen ja ensimmäisen vuosineljänneksen aikana jälleen runsaasti uusia jäseniä. Vanhoista kerholaisista vakiintunut joukko on yhä mukana. Jokavuotisista vakijäsenistä osa on maksanut jäsenmaksunsa, osa ilmeisesti tuon pienen, mutta pienen kerhon kannalta elintärkeän asian epähuomiossa unohtanut. Pyydämme kaikkia klubilaisia tarkistamaan jäsenmaksutilanteensa, jos vuosimaksu on unohtunut, sen ehtii nyt maalikuun aikana vielä hoitaa, jolloin ehtii mukaan huhtikuun alun postituksiin. Huhtikuun alussa toimitetaan maaliskuun loppuun mennessä jäsenyytensä vahvistaneille infopaketti, joka sisältää mm. G-intran uudistuvan salasanan. Samalla ollaan G-intraan lataamassa lisää mm. harvinaista video-, kuva- ja äänimateriaalia. Toivomme kaikkien klubilaisten olevan tällöin sankoin joukoin paikalla. Vain jäsenmaksunsa suorittamalla kirjautuu taas viralliseksi jäseneksi ja saa täydet palvelut. Virallisille jäsenille lupaamme lisää herkkua, muille lähetämme vielä huhtikuussa muistutuskirjeen, samoin kuin uusille jäsenpotentiaaleille infokirjeen klubitoiminnastamme. Vastaisuudessa toimintoja selkiytettäessä pankkitilille kirjatut jäsenmaksut leimatuvat jäsenrekisteriin vasta maksukuukautta seuraavan kuukauden lopussa, jolloin pankista saatujen tiliotteiden kautta rekistereitä päivitetään.

Jäsenmaksun maksamalla olet täyden palvelun piirissä näin aktiivikauden alkaessa.

Terveisin
Irwin-klubin hallitus

Irwin-klubiin liittyminen:

Liittyminen käy helposti. Maksat pankkiin jäsenmaksun 24 euroa ja saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän G-lehden ja avaimet kehittyvään G-intraan, johon tulossa paljon erilaisia palveluja!

Maksa pankkiin jäsenmaksu 24 euroa (kaikki raha menee lyhentämättömänä Irwin-klubin sähköisten palvelujen kehittämiseen ja G-lehtikassaan!) ja olet täysvaltainen Irwin-klubin jäsen!

Pankkitilin numero: 451076-240428 Luopioisten Säästöpankki

Liitä mukaan nimesi ja osoitteesi!
Tiedustelut asiasta voi osoittaa:
ari.g.lahti@gmail.com

Sivun ylälaitaan