Takaisin tiedotteet -sivulle

Irwin-klubin G-lehti jälleen postitettu jäsenistölle - jäsenrekisterikin selvitetty


Tuossa kun saatiin viimeisin lehti käsiteltyä, aloimme tarkistella jäsenrekisteriä ja tiliotteita, Siinä muutamat klubilaiset olivat pudonneet pois rekisteristä vaikka jäsenmaksu olikin tullut tilille. Nyt lähtee kaikille (uusille ja näille parille poispudonneelle) jäsenille kuoressa tähän mennessä ilmestyneet lehdet kaudelta 2008 (joka muuten jatkuu vielä…). Jäsenrekisteri on ollut useammankin henkilön hoidettavana, nyt on saatu klubille nuokin työt hallitseva sihteeri, joka pitää sitten vastaisuudessa jäsenrekisteriäkin järjestyksessä.

Vuonna 2008 jäsenrekisterihommaa oli edellisiä enemmän, eikä se kuitenkaan tarkoita sitä että jäsenmaksuja olisi tullut edellisvuosia enempi.. Monet maksavat jäsenmaksunsa valitettavasti kovin jälkijättöisesti, joten pelkästään jo niiden kokoamiseen menee jonkin aikaa, ennen kuin saadaan lehdet ym. klubitoimet tehtyä.

Onkin ehdotettu että uudelle kaudelle otettaisiin jonkinlainen täky saadaksemme jäsenmaksut ajoissa tilille. Kai maailman muuttuminen näkyy näissä klubihommassakin, on vaan kai yleensäkin ihmisille tarjolla kovin paljon kaikkea… Tapamme toimia pohjautuu takavuosien aitoon meininkiin, on kai tämä hieman vahvempaa kuin joku nykyajan kertakäyttökulttuuri. Verkkosivujen G-intraa kehitetään ohessa, mutta niitä perinteisempiä juttujakin kehitellään. En usko että kaikki haluavat olla pelkästään internet-maailman varassa. Aito diggailu vaatii jotain muutakin kun vain surffailua tai muita nykyajan hössötyksiä. Näitä kehitellessä keskitymme muuten kauden G-lehti-huipennukseen. Kuulolla!

G-lehteä lähtee jäsenille ennen ja jälkeen joulun. Hyvät joulut (ja arjet) kaikille! ..ja ne Juliaaniset uudet vuodet vielä ennen meidän huipentumaa kun irwinistinen vuosi päättyy 14.1.Irwin-klubin tiedotus