Takaisin tiedotteet -sivulle

rwin-klubin tiedote 15.8.2006.

Kansalle sitä mitä kansa haluaa


Irwin-klubin Retee G-lehti on haluttu, se toimitetaan jäsenille postin kautta.
Vuosikertakirjan toinen painos on ilmestynyt, kansa haluaa ja myöskin saa.
Vuosikertavideon DVD-pilotti valmistuu syksyksi -ennakkovarauksia vastaanotetaan.
Nyt ilmestynyt Hitit ja Harvinaisuudet 1, Irwin ja oppipojat -CD sisältää harvinaisuuksia!
Kansa (ei ainoastaan Tapani Kansa) haluaa myös irwinismiä livenä, sitäkin on tarjolla.

Irwin-klubi on kasvanut kasvamistaan, uuden jäsenrekisteripäivityksen myötä jäsenmaksujen seuranta on tehostunut, tämän seurauksena on lähetetty niille maksumuistutus, joilta jäsenmaksua ei ole vielä yhdistyksen tililla näkynyt. Klubin lehti, uusin Retee G-lehti on lähtenyt kesäkuussa kaikille 2006 jäsenmaksunsa maksaneille, jos olet maksun hoitanut ja lehteä ei näy, saat sellaisen viimeistään kun otat postitukseen yhteyttä klubin puheenjohtajan sähköpostin kautta. arig@kolumbus.fi

Vuosikertaa parannettuna - enemmän! DVD tulossa!

Vuosikertakirjan toinen, laajennettu painos on niittänyt mainetta, siinä on täydellinen diskografia ja paljon muuta lisäherkkua jota ensimmäisessä painoksessa ei ole, samoin kirjan sisältöä on muutenkin paranneltu. Sivumäärä on kasvanut 252:sta 430:een

Irwin instituutin dokumenttihanke on edistynyt hyvin. Vuosikertavideo -Irwin dokumenttia viimeistellään Lontoossa. Valkeakoski-Median G-tuotannon leikkaaja mr. Ojamo työskentelee alan hommissa Lontoossa, ja työstää dokumentin leikkauksia siellä parhaillaan.

Uusi äänilevysarja Irwinin harvinaisuuksista ja oppipoikien edesottamuksista!

Hitit ja Harvinaisuudet on julkaistu, Irwiniltä ennen julkaisematonta materiaalia mukana, samoin oppipoikia.. Esittely arilahti.comin äänilevyt -osiossa. Mukana muun muassa kauan kaivattu Vetojenkka!! Tästä levystä on myynnissä erikoisensipainos lähinnä klubilaisille.

Reteesti vaan -näytelmä

Reteesti vaan -näytelmä Himos-ulkoilmateatterissa Jämsässä oli myös odotettu menestys, sen kävi moni meistä katsomassa, siitä raporttia myöhemmin 26.-29.7. Irwin-festivaali muutti Hämeenlinnasta Hattulaan, Hattulan kunnan Mierolan kylään, satamaan, raportti tulossa.

Tulevina tapahtumina:

Meidän ilmiöiden keikat tietenkin eripuolilla Suomea. Allekirjoittanut vetää shown mm. Valkeakosken Waltikassa 19.8. Vapaa pääsy ja Irwinin Lapset keikkailee tässä kuussa 25.08 Ravintola Kolme Lyhtyä, Lappeenranta ja 26.08 Ravintola Marinka, Tohmajärvi. ja 16.9. Irwin-jamit, Lavajärvellä ja 28.10. Irwin-bileet Hotelli Waltikassa, Valkeakoskella

Tervetuloa mukaan! Ari Lahti, Irwin-klubin puheenjohtaja
Kaikki Irwin-klubin tiedustelut puheenjohtajan sähköpostiosoitteeseen suoraan:
arig@kolumbus.fi
www.arilahti.com
Tutustu tuotetarjontaan Kauppakeskus Reteessä! Myös tällä sivustolla.

Otteita viimeaikojen lehtikirjoittelusta:

Irwin-festarit Hattulaan ja televisioon (Hämeen Sanomat) 13.07.2006 23.04
Heinäkuun lopussa järjestettävien Irwin-festivaalien keskuspaikaksi on vaihtunut Mierolan satama Hattulassa. Satamaan nousee tapahtuman ajaksi suuri teltta, jossa yhtyeet esiintyvät. Yleisradion TV-2 taltioi festivaalin tapahtumat ja esittää ne syksyllä.
- Minuun otettiin keväällä yhteyttä Ylestä ja pyydettiin kuvauslupaa. Totta kai sen annoin, kun nyt festivaalit laajenevat Hattulaan Ryysyrannan maisemiin, festivaalin järjestäjä Pekko Oksanen kertoo.
Festivaalit alkavat keskiviikkona 26.7. Hämeenlinnan Verkatehtaan Viinivintissä järjestettävällä Irwin-seminaarilla, jossa Irwinin kanssa aikanaan soittaneet Ari Goodman ja Markku "Gulliver" Laamanen muistelevat edesmennyttä maestroa.
Perjantaina ja lauantaina Mierolan satamassa esiintyvät Ari Goodmanin ja "Gulliver" Laamasen lisäksi myös Raggars, Karjalan kannas ja Kadun kasvatti.
Perjantain ohjelmassa on myös jo festivaalien perinteisiin kuuluva kiertoajelu Irwinin lapsuuden ja nuoruuden maisemissa Hämeenlinnassa ja Hattulassa. Oppaana ajelulla toimii Jouko Rita.
Festivaaleilla ratkeaa myös Irwin-karaoken mestaruus. Viimeinen alkukarsinta käydään torstaina Hämeenlinnan Irwin-pubissa ja mestaruudet ratkotaan lauantaina Mierolan satamassa oikean yhtyeen tahdittamana. (HäSa)

Jani Suhonen

Sivun ylälaitaan