Takaisin tiedotteet -sivulle

www.irwingoodman.com uudistuu! - Päivityksen ajan tiedotteet puheenjohtajan palstalla. Ja nyt kutsuu Kuopio!

Irwin-klubin puheenjohtajan uutuusäänitteitä on ladattu NetAnttilassa runsaasti: http://download.netanttila.com. Ennen kuin puheenjohtaja jatkaa uusien levytysten viimeistelyä, jatkuu vielä irwin-sivujen saneeraus, myös klubi-lehti on valmisteilla, samoin Vuosikertakirjan toinen - yleisöpainos.

Suuren suosion saavuttaneet Irwin-sivut, www.irwingoodman.com, on nyt siis nostettu työpöydälle ja uudet sivut avautuvat tässä kevään aikana. Erilaista aineistoa kerätään sivuille, nyt on erityisesti fanien omat muistot keräyksessä: Onko sinulla kuvia tai muuta aineistoa Irwinistä? Otamme vinkkejä ja materiaalia vastaan osoitteessa arig@kolumbus.fi

KLUBIKOKOUS JA IRWIN-KARNEVAALI KUOPIOSSA 21. JA 22. HUHTIKUUTA 2006

Kevään riemukkain juhla on kalakukkojen kaupungissa, keskellä Kuopiota 21. -22.4. Irwinin nimissä juhlitaan kaksi päivää, maan kovimpien Irwin-bändien säestyksellä! Perjantaina alkaa karaokekilpailu, jossa voittaa vain kaikkein irwinein laulaja, perjantaina paikalla on myös virkavalta, rennoissa tunnelmissa: Pamppu Boys'. Siipiveikkojen Irwin Show on illan kohokohta, jonka jälkeen iltaa kohottelee Ari Goodman yhtyeineen.

Lauantaina päivä aloitetaan klubikokouksella, jonka jälkeen lähdetään muikkulounaalle, aitoon kuopiolaiseen tapaan, aidon kuopiolaisen johdolla.
Illan bileet alkaa taas Irwin-karaokella, loppukilpailussa kisaavat perjantaina karsitut hemmot ja lyylit. Siipiveikkojen Lapset aloittavat musiikillisen matkansa Irwinin musiikin maailmassa. TexMex -miehet Sundqwist-Järvenpää laittavat tossuihin vipinää, jonka jälkeen on Irwinin Lasten vuoro. Irwinin Lapset -yhtyeenkin aikoinaan perustanut Ari G hoitaa loppuyön, ihan lopussa on luvassa myös jotain erikoista...
Kuopioon kannattaa saapua, ja siellä kannattaa myös yöpyä.
Huonevaraukset. VARATESSA ILMOITETTVA IRWIN KARNEVAALI
Varattavissa on 2 - 3 ja 4 hengen huoneita

OHJELMA:

Perjantai 21.4.2006
20.30 Irwin karaoke alkukilpailu
22.00 Pamppu Boys´
23.00 SiipiVeikot Irwin Show
01.00 Ari Goodman Yhtyeineen

Lauantai 22.4.2006
20.30 Irwin karaoke Loppukilpailu
21.30 SiipiVeikkojen Lapset
22.00 Mika Sunqwist-V-M Järvenpää
23.30 Irwinin Lapset
00.30 Ari Goodman Yhtyeineen

Lauantaina lisäksi ohjelmassa päivällä
kello 13.00 Klubi-kokous - Irwin Goodman ry:n vuosikokous
kello 14.00 Lounasretki Suomen kuuluisimpaan muikkuravintolaan. Muikkulounas 10,00 euroa

Kaikki Irwin-klubin tiedustelut puheenjohtajan sähköpostiosoitteeseen suoraan: arig@kolumbus.fi
www.arilahti.com

041-535 9090

Sivun ylälaitaan