Takaisin tiedotteet -sivulle

Ari "G" Lahti, IRWININ kitaristi, Irwinin poika Ari Goodman: musiikkijulkaisuja ja kiertue

Uutuusäänitteet ladattavissa NetAnttilasta osoitteessa: http://download.netanttila.com Kiertue starttaa ESEKIN tuella

Ari "G" on tullut tunnetuksi Irwinin monivuotisena taustamuusikkona ja ystävänä, Irwinin Lapset -yhtyeen perustajana, sittemmin itsenäisenä irwinismin ilosanoman levittäjänä, niin uuden ja vanhan irwinismin suvereenina tulkkina kuin tunnustettuna, lauluntekijänä, Irwin-kirjailijana ja dokumentaristinakin. Irwinin koko tuotannon hallitsevana artistina ja uusirwinismin luojana Arilla olisi jatkuvaa kysyntää keikoille, mutta sektorin kokonaisvaltainen työ painottuu enemmän luovalle puolelle juuri musiikin ja muun kirjoittamisen pariin, myös dokumenttielokuvasarjan tuotanto vaatii ajasta messevän osansa. Varsinainen päivätyö valokuvauksen, taiteiden ja yleensäkin viestinnän parissa ottaa aimo-osansa ettei kiertueet, eivätkä irtokeikatkaan oikein mahtuisi enää kalenteriin. Siitä huolimatta "veri vetää baanalle" ja keikalle on silloin tällöin päästävä. Valikoidusti ja säästeliäästi mies tekee mieluisaksi näkemiänsä keikkoja sopivasti, yksin kitaran kanssa tai erinomaisen multi-muuntautumiskykyisen taustabändinsä - yleisnimeltään Yhtye - kera! Otsikon alle mahtuu kokoonpanot pienestä akustisesta Folk-Yhtyeestä aina suureen Big Band -ryhmitykseen asti! Irwinin kanssa kierretty Suomi on tuttu ja suomalaiset lähellä sydäntä. Rajut vuodet tiiviissä keikkaelämässä ovat antaneet pohjan joka paistaa luovassa tekemisessä, kuin myös luontaisessa lavakarismassa. Vahvan taustan myötä tien päälle tai lavalle nouseminen ei ole vaikeaa, itse asiassa se on hauskaa ja antoisaa - varsinkin pienissä määrin tehtynä.

Tarjoamme musiikkia ja muuta aiheeseen liittyvää ohjelmaa erityisesti juuri teille. Tarjoamme tiivistä musiikkipakettia säästeliäästi itse sopiviksi katsomiimme paikkoihin! Kirja-, dokumentti-, musiikki ja erilaiset fani-tuotteet erityisesti Irwin-klubin puitteissa, vaativat jonkin verran kiertämistä ja promoamista, joten samalla olemme halukkaita nostamaan isommankin musiikkispektaakkelin pystyyn tilaajan toivomuksesta, melkein milloin ja minne vain!

Kaiken muun tekemisen ohessa työrauhan ottaminen ja keskittyminen juuri musiikin kirjoittamiseen on Ari Goodmanille hengen asia. Jo klassikoiksi muodostuvia lauluja on syntynyt itsenäisesti, mutta myös tiiviissä yhteistyössä Emil von Reteen (Vexi Salmi) ja muutamien muiden tositekijöiden kanssa. Lauluja on syntynyt laajemminkin, mutta irwinismin satiirin hengessä on onnistuttu löytämään jotain uutta, mutta myös sitä vanhaa Irwinin ja Vexin luomaa linjaa on päästy jatkamaan. Pitkään jatkunut yhteistyö kansantaiteilijan ja tämän lähipiirin kanssa antaa leimansa myös tälle tekemiselle.

Tänä vuonna on luvassa usean kaupungin Goodman -kiertue, jossa Big Band -koonpanolla kuin aivan pienimmälläkin ryhmityksellä on tarkoitus tehdä osa keveyenmusiikin historiaa eläväksi, jo tänä päivänä. Rento ja retee konserttikiertue tuo monipuolisen antinsa yleisölle ESEK:in tuella ja useiden sponsoreiden suosiollisella myötävaikutuksella. Perusta on luotu huolella, joten voimme senkin osalta solmia kanssanne yhteistyöasetelman, mikäli mielenkiintoa pophistorian tekemiseen teiltäkin löytyy.

Arilta on julkaistu sinkkulohkaisu tulevalta pitkäsoitolta, Uutta ja Vanhaa irwinismiä. Koskenkorvassa ja Tai sitten ei kappaleet ovat saaneet osakseen huomiota radioissa ja laajalla sektorilla musiikinkuluttajia. Irwinin jäämistöstä pelastetut biisiaihiot on tehty huolellisesti loppuun ja niissä on kuultavissa tämän päivän satiirin ja soundin lisäksi tuota ikiaikaista Irwinille luonteenomaista sanomisen makua ja poljentoa. Uutuusäänitteet on ladattavissa Suomen suosituimmasta online-musiikkikaupasta NetAnttilasta osoitteessa: http://download.netanttila.com

Ari Goodman trubaduurikeikka omilla kamoilla
Ari Goodman solistikeikka: vierailu lyhyt setti /koko ilta
Ari Goodman -duo (valintanne mukaan)
Ari Goodman Folk-Yhtyeineen
Ari Goodman ja Yhtye
Ari Goodman Big Band
Sekä Yhtye -yhtye
sekä erikoisratkaisut ja vierailevat tähdet sopimuksen mukaan.

Media- ja ohjelmatoimisto
Valkeakoski Media

www.arilahti.com

041-535 9090

Sivun ylälaitaan