Takaisin tiedotteet -sivulle

Pop-historiaa - ennen ja nyt


Spede-klubilla lauantaina 21.3.09 klo 20 alkaen musiikkia ja dokumenttielokuvanäyte (Irwin 60-luvun Hämeenlinnassa / Hämeenlinnan nousu Suomen pop-pääkaupungiksi...). Musiikista vastaa Irwinin muusiikkoystävä Seppo Tammilehto (artisti parhaillaan mukana mm. The Beatles Forever -revyyssä Linnanmäen Peacock -tatterissa), Rentun Ruusut, Hanksi, Ari G, Irwinin Veljet... Tiivistä ohjelmaa historiallisella teemalla historiallisessa miljöössä. Mukana alkuperäisiä Spede-klubilaisia muistelemassa 45 vuoden takaista Hämeenlinna-nousua.

45 vuotta sitten alkoi tapahtua, siitä puhutaan yhä, nyt paikan päällä!


Pop-musiikin legendoja


Vexi Salmen osallistuminen ei ole vielä vahvistunut. Paikalla ovat siis ainakin:

Markku Veijalainen
Ilpo Jokinen
Seppo Tammilehto
Ari G Lahti
Hannu "Hanksi" Pirttijoki
Rentun Ruusut -yhtye
Irwin Veljet -ryhmä

sekä tietenkin läsnä on vahvasti Irwin Goodman, mm. haastattelussa valkokankaalla, lisäksi joukko muita hämeenlinnalaisia aikalaisia ja vaikuttajia.

Nyt ollaan aivan tapahtumien keskipisteessä, paikalle saapuva Markku Veijalainen on luvannut valottaa 60-luvun puolenvälin tapahtumia. Mape on ollut loistavalla näköalapaikalla aiheessamme, hänellä on varmasti kerrottavanaan asioita, joista ei ole vielä kovin paljon puhuttu.

Irwin Goodman teki ensiesiintymisensä samassa paikassa, Spede-klubilla tasan 45 vuotta sitten, silloin, paikalla on henkilöitä jotka olivat tuolloinkin läsnä.

Illan musiikkitähtenä Seppo Tammilehto (upean uran tehnyt muusikko - www.seppotammilehto.net), jota säestää Rentun Ruusut. Bändi esittää myös omaa Irwin-ohjelmistoaan, vierailmassa Rentuilla käyvät myös Hanksi ja Ari G. Historiallisessa miljöö antaa erityistä pohjaa tälle tapahtumalle.

Hämeenlinnan Palokunnantalolla 60-luvun pop-iltamat jatkuvat puoleen yöhön. Paikalla on puffetti anniskeluoikeuksin. Pääsymaksu 10 € (klubilaiset 9 €).

Irwin-klubin tiedotus

Lisätietoa 0400 66 8802