IrwinGoodman.com 22.8.2023

Jo 2000-luvun alusta toiminut sivusto, irwingoodman.com, on kokenut nyt historiansa toisen täydellisen uudistuksen. Sivustoa tullaan syksyn aikana vielä täydentämään. Irwinin juhlavuosi 2023 tuo mukanaan monenlaista uutta, yksi näistä uusista asioista on tämä. Tulemme uudistetun sivuston kautta jakamaan kaikki muut uudet asiat – vanhoja aarteitamme unohtamatta. Samaan keskittymään tulee verkkokaupan linkitys, ja kaikki somekanavat jne.

Samalla kun Reteetä verkkokauppaa laajennetaan, uudistetaan siis kaikki muukin. No, ei nyt ihan kaikkea. Kaikki vanha arvokas vaalimamme perintö ja perinne säilytetään! Suurien suomalaisten sankareidemme, Irwinin ja Vexin faneille, ja muillekin näistä asioista kiinnostuneille tarjoamme kokonaisuudellamme raapaisun isosta upeasta asiasta! Myös tämän päivän asiat aihepiirissä tuomme esille!

Irwinin juhlavuosi tuo paljon tullessaan. Nyt kun Irwinin syntymästä tulee kuluneeksi 80 vuotta, hänet selvästikin huomioidaan taas medioissa. Mutta ennen kaikkea suuri ja suurenmoinen Suomen kansa muistaa sankarinsa. Suuri osa muistaa hänet muinakin vuosina, mutta aika ajoin Irwin tulee takaisin. Ei se välttämättä tarvitse juhlavuosia, mutta jonkinlainen aaltoliike siinä on. Aina uudestaan, yhä uudet sukupolvet löytävät Irwinin ja hänen musiikkinsa, jota he Vexin kanssa vuosikymmenet ihmisten iloksi tuottivat.

Tämän kesän ilmiö näkyi Suomen Kesäteatterin Irwin-musikaalin näytöksissä Valkeakosken Apianniemessä. Siellä kymmenet tuhannet Irwinin uudet ja vanhat fanit sekä ystävät kokivat sitä samaa riemua ja lohdutusta, mitä Irwinkin heille jakoi tuhansilla keikoillaan ja sadoilla levyillään. Ennennäkemätön suosio yllätti teatteriväen, kuten meidätkin. Oli todella upeaa nähdä, miten näytös näytöksen jälkeen aina vaan uudet ihmiset haltioituivat tuosta isosta tarinasta ja musiikista, lahjakkaiden taitelijoiden tulkitsemana. Siitäkin voi jälleen kerran päätellä, että Irwin Goodman elää edelleen! Tätä vahvaa sanomaa haluamme mekin välittää. Ja nyt on taas todettava, että Kyllä kansa tietää!

Samankaltaiset artikkelit