Vauhdikasta yön pikkutunneille asti

Irwinin 80. juhlavuosi ja monipuolinen esiintyjäkaarti toivat ennätysyleisön Irwin-jamehin viime lauantaina Hämeenkyrön Lavajärvelle. Irwinin kotikylän maamiesseuran talolla tanssittiin ja laulettiin aina yömyöhälle saakka ja tunnelma oli katossa jo alkuillasta alkaen.

Jameilla oli jälleen kerran aistittavissa se erityinen taika, joka yhdistää ihmisiä irwinismin ympärille vuosikymmenestä toiseen. Mukana menoa oli taltioimassa myös UutisOivan toimittaja ja jutun voit lukea täältä: https://oivaseutu.fi/artikkelit/irwin-jamit-jo-30-kerran-kansantaiteilijan-syntymasta-on-80-vuotta-mutta-muistot-eivat-ole-haalistuneet/ !

Karaokekilpailun voittajat

Karaokekilpailussa voittoon kipusivat Jimi & Juho, jotka palkittiin upeilla t-paidoilla. Jos haluat pukeutua voittajaksi ja napata oman tyylikkään t-paitasi, ei hätää! Retee-kaupasta voit tilata nämä upeat paitaparit helposti. Kyllä kansa tietää, mitkä vaatteet pukee voittajia!

Kesän uutuudet ovat hitti myös syksyllä

Kesän uutuustuotteet jatkoivat suosiotaan myös Lavajärvellä. Arvonnan pääpalkintona ollut muki herätti suurta kiinnostusta, ja monet päättivät hankkia oman mukinsa suoraan jameilta. Arvonta on suoritettu, ja voittaja on jo saanut ilmoituksen sähköpostitse. Jos onni ei suosinut sinua tällä kertaa, älä huoli, sillä verkkokaupastamme löytyy edelleen mukeja, ja uutta erää on tulossa pian. Näitä mukeja ei kannata jättää väliin!

Tilaamalla uutiskirjeen saat ensimmäisten joukossa tietää uusista tuotteista, tarjouksista ja muusta!

Samankaltaiset artikkelit