Näin kovilla alennuksilla / eduilla suosittuja paitoja ja kirjoja  ei ole tarjottu, eikä tulla ihan heti jatkossakaan tarjoamaan.

Nyt on hyvä valikoima reteitä paitoja ja lippiksiä, sekä voimakasta ja viihdyttävää sisältöä kirjoissa!

+nopeat toimitukset

Väriä (myös paidoissa) tulevaan kesään! Musta ja valkoinenkin ovat värejä, mutta myös muut kesän värit löytyvät meiltä myös: keltainen, oranssi, vihreä (tästä tosiaan jo koot alkaa olla slut), burgundin punainen ja tyylikäs tumma sininen. Lippisvalikoima on edelleen laajana tarjolla. Sekä tietenkin parhaat kirjat: Irwinin ja Vexin jäljillä!

Paitojen erikoisväreistä kokoja alkaa jo uupumaan kevätkampanjan loppusuoralla, ja niistä osa jääkin pois.

Uutuuskirjat erikoiseduin

Kaksi uutuuskirjaa aihepiiristämme ovat olleet myyntimenestyksiä. Reteestä ne ja pari muutakin kirjaa saa edulliseen hintaan ja vieläpä hyvillä lisäeduilla. Kaikkiin kirjaostoksiin tulee nyt reilu paitaetu. Jokaiseen kirjaan tulee mukaan joko alennuskoodi paitaostoksille, tai paita jopa mukaan pakettihintaan. Kirjat ja paidat erikoiseduin! Irwinin suuri elämäkerta, Yhdet vielä Irwin! ja todellista elämää kuvaava (pelkästään tosiasioita sisältävä) vauhdikas elämäkertaromaani, Reteesti vaan, Irwin Goodman, ovat saaneet tunnustusta. Suosittelemme näitä kirjoja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita Suomi-viihteen lähihistoriasta, ja erityisesti Irwinin ja Vexin edesottamuksista!

Retee kauppa

kauppa.irwingoodman.com

Samankaltaiset artikkelit